Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Соларен инвертор Fronius Eco 27.0-3-S Light

Код на продукта: Eco 27.0-3-S Light
Наличност: Неналичен продукт
По запитване

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Соларен инвертор Fronius Eco 27.0-3-S Light

С помощта на Fronius Eco 27.0 kW изискванията, наложени на големите инсталации ще бъдат най-добре изпълнени. Благодарение на малката си тежест и SnapInverter монтажната система, устройството позволява лесна и бърза инсталация както във вътрешните, така и в екстериорните зони. С клас на защита - защитен индекс IP 66 тази серия инвертори определя нови стандарти. Освен това, благодарение на държачите на предпазители за нишки, действащи на всички полюси, и на допълнителната система за защита от пренапрежение, вече не е необходимо да се използват струнни колектори.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ
Технически данни Изтегляне на PDF

SnapINverter технология

Инверторите от поколение SnapINverter се отличават с опростена, стандартизирана система за монтаж, което прави инсталирането и поддръжката им по-лесни от всякога. Специална особеност при дизайна на устройството е, че зоната на свързване е отделена от отделението за мощност на етап мощност, като и двете са инсталирани отделно.

Забележително леката зона за свързване и цялото окабеляване е монтирано първо към стената, последвано от захранващия комплект. Иновативната шарнирна система прави монтажа и обслужването изключително удобни за потребителя. Инверторът просто се поставя в скобата на стената и след това се закрепва. Това означава, че не е необходимо да се премахва целият инвертор за обслужване, а само набора за захранване. Цялото окабеляване остава на мястото си.

Интегрирана комуникация на данни

Fronius е първият производител на инвертори, предлагащ пакет за комуникация на данни с напълно интегриран обмен на информация - WLAN, Ethernet, управление на енергията, уеб сървър и редица интерфейси.

Инверторът е свързан към интернет чрез мрежов кабел или WLAN без допълнително окабеляване и ви предоставя перфектния преглед на това как работи вашата PV инсталация. Свързването към компоненти на трети страни се осигурява чрез интерфейси като Modbus TCP SunSpec, Modbus RTU SunSpec или Fronius Solar API (JSON). Отворените интерфейси също могат да работят паралелно с Fronius Solar.web.

Smart Grid готовност

Соларният инвертор Fronius Eco 27.0-3-S Light, както и другите продукти на марката са в пълна готовност за интегриране в интелигентна енергийна мрежа, което можете да направите незабавно. Инверторите са оптимално оборудвани да отговарят на техническите изисквания на мрежите в бъдеще.

В устройствата са вградени серия от интелигентни функции, известни като Advanced Grid Features. Те включват редица контролни функции за оптимално подаване на реактивна и ефективна мощност. Тези функции са проектирани така, че да позволят стабилна работа на мрежата, дори когато плътността на фотоволтаичната система е много висока и да предотвратят нежелани прекъсвания при подаване и свързани загуби на добив, ако параметрите на мрежата надхвърлят праговете.

Затова инверторните системи на марката помагат да се гарантира добивът на електричество от фотоволтаична система. Освен това, когато са наложени лимити за подаване, инверторът може да осигури динамично управление на подаването, вземайки предвид самопотреблението. Просто свързвате измервателния уред и задавате лимита за подаване.