Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Промоция Мрежов трифазен соларен инвертор Afore 30 kW BNT030KTL - WI-FI, 2 MPPT, DC Switch, LCD

Мрежов трифазен соларен инвертор Afore 30 kW BNT030KTL - WI-FI, 2 MPPT, DC Switch, LCD

Код на продукта: Afore 30kW BNT030KTL
Наличност: В наличност
4 560.00лв. 3 580.00лв. с ДДС
Без ДДС: 2 983.33лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Мрежов трифазен соларен инвертор Afore 30 kW BNT030KTL - 2 MPPT, WI-FI мониторинг, DC Switch, LCD​

Мрежовият инвертор е устройство, което преобразува електрически ток от слънчеви панели директно в 220V в електрическата мрежа. Свързаният към мрежата инвертор непрекъснато "смесва" тока от слънчевите панели във вътрешната електрическа мрежа. По този начин консумирате по-малко електроенергия от външната електрическа мрежа за количеството енергия, генерирана от слънчевите панели. Инверторите в мрежата имат една особеност - те не съхраняват електричество, за разлика от UPS.

Приложение: Мрежовият инвертор може да се използва както за системата по зелена тарифа, така и за енергоспестяване (намаляване на потреблението на електроенергия от външната електрическа мрежа). За системата по зелена тарифа е необходимо производството на електроенергия да надвишава потреблението, докато мрежовият инвертор ще отдава излишъка на външната мрежа.

Как работи: On-grid фотоволтаичен инвертор (съкратено grid inverter) е автоматично електронно устройство за преобразуване на постоянен ток, генериран от слънчеви панели, в променлив ток с промяна в честотата и напрежението, докато се настройва към параметрите на външна електрическа мрежа. Често се използва безтрансформаторният принцип за изграждане на мрежови инвертори (ниско тегло и висока ефективност).

Ползи: Фотоволтаичните системи ще ви позволят да станете по-независими от нарастващите разходи за енергия и да се отдалечите от традиционните енергийни източници. Следователно можете да разчитате на устойчиво и децентрализирано енергийно снабдяване за вашето бъдеще, без да жертвате комфорта и удобството. Интелигентните системи, използващи свързан към мрежата инвертор, са в състояние да направят консумацията на енергия достъпна, управляема и надеждна.

Менюто на инвертора се управлява от индукционни бутони, които нямат физически контакти, което прави инвертора практически надежден при работа.
Комуникацията се осъществява чрез Wi-Fi модула (с възможност за превключване към (Ethernet) модул. Конфигурацията на връзката към мониторинга е много ясна благодарение на използването на мобилното приложение).
Типична схема за окабеляване на фотоволтаична система:
1. Array PV: Осигурява постоянен ток към инвертора.
2. Инвертор: преобразува постоянен ток от фотоволтаични панели в променлив ток. Инверторът е свързан към електрическата мрежа, той контролира амплитудата на тока в зависимост от енергията, произведена от PV панелите. Инверторът винаги се опитва да получи максимална мощност от PV масива.
3. DC предпазител: токът в DC панела / веригата не може да надвишава 25 A.
4. AC предпазител: за инвертор Afore BTN030KTL има номинален ток от 63 A.
5. LPS: мълниезащита, важи за следните параметри:
AC страна, номинален разряден ток 20 kA, втори клас мълниезащита, защита от напрежение 2,5 kW;
DC страна, номинален разряден ток 20 kA, втори клас мълниезащита, защита от напрежение 2,5 kW;
6. Дължината на кабела между инвертора и разклонителната кутия трябва да бъде най-малко 5 метра.
Преди BNT020KTL мрежовият инвертор преобразува DC в AC с максимална ефективност от 98,5% , максимална ефективност на търсене на точки на мощност (MPPT) до 99,9%. Клас на напрежение 380V. Разполага с 2 MPPT с обща мощност 30000 W DC.
Вграденият WI-Fi / 485 модул позволява на потребителя да получава информация за състоянието на работа на инвертора по удобен начин.
За компанията: Afore New Energy Technology (Shanghai) Co., Ltd., разположена в Шанхай, Китай, е специализирана компания за фотоволтаични инвертори. Компанията Afore е специализирана в предоставянето на трансформиращи решения и управление на капацитета на соларни инсталации, производство и продажба на фотоволтаични инвертори. Afore разполага с първокласно оборудване и международен екип за изследвания и разработки. Основната дейност е осигуряване на високо качество и надеждност на мрежови преобразуватели и енергийни системни решения за задоволяване на нарастващото търсене на електроенергия. Представените фотоволтаични инвертори се характеризират с висока ефективност при пълно натоварване, висока надеждност и удобен за потребителя интерфейс. Максималната ефективност на нашите инвертори е 98%. Удобен монтаж и интерфейс, професионален дизайн - гарантира надеждност, дава на семейството инвертори Afore конкурентно предимство за клиенти от целия свят.

Спецификации:

DC входни характеристики
Макс. DC мощност, (W) 45 000
Макс. DC напрежение, (V) 1100
Номинално напрежение, (V) 620
Обхват на постояннотоково напрежение MPRT, (V) 200-1000
MPPT диапазон на напрежение при пълна мощност, (V) 500-850
Начално напрежение, (V) 200
Максимален ток, (A) 38 x 2
Ток на късо съединение на фотоволтаичния модул, (A) 48 x 2
Брой MPPT 2/5
Тип входен конектор MC4
AC изходни характеристики
Макс. AC мощност, (W) 30 000
Номинална мощност на променлив ток, (W)  30 000
Макс. променлив ток на изхода, (A) 48
Номинално напрежение, (V) 3P + N + PE / 3P + PE 230/400
Номинална честота на променлив ток, (Hz) 50/60
Фактор на мощността 1 по подразбиране -0,8 ~ + 0,8
Изходен ток THD <3%
Други характеристики
Консумирана мощност през нощта, (W) <1
Максимална ефективност, (%) 98.50
EURO ефективност, (%) 98.10
DC обратна полярност да
Мониторинг на изолационното съпротивление да
Защита от късо съединение да
Защита на изхода срещу твърде високо променливо напрежение да
Защита от вируси да
Откриване на остатъчен ток да
DC защита от пренапрежение да
Термична защита да
Вграден DC превключвател да
Размери (mm) 450 x 485 x 210
Водоустойчивост IP65
Температурен диапазон, (°С) -25 ~ + 60
Диапазон на влажност, (%) 0-100%
Типология Без трансформатор
Комуникация

RS485, WiFi, Ethernet (по избор)

Охлаждане С интелигентен вентилатор
Максимална височина, (m) 4000
Тегло 26 килограма
Сертификати и стандарти EN/IEC 61000-6-2, EN/IEC 61000-6-3, EN61000-3-2, EN61000-3-3, EN61000-3-11, EN61000-3-12, IEC 60068, UL1741, EN62109, IEEE1547, CSA C22, EN50549, VDE4105, VDE0126, RD1699, ABNT NBR16149 & 16150, AS4777.2, NB/T32004, G98/G99, IEC61727

Гаранция: 5 години

С възможност да бъде удължена до 10 години

Упътване за монтаж - трифазен мрежови инвертор Afore 30kW - BNT030KTL

Видео:

 

Afore 30 kW BNT030KTL - WI-FI е мощен и усъвършенстван трифазен соларен инвертор 30 квт с изгодна цена. Той е проектиран да преобразува ефективно постоянния ток (DC), генериран от фотоволтаичните панели, в използваем променлив ток (AC) за домашни и търговски соларни енергийни системи. С максимална изходна мощност от 30 киловата, той е много подходящ за по-големи инсталации и може да се справи със значително количество слънчева енергия.

Вградена Wi-Fi свързаност

Една от забележителните характеристики на трифазния инвертор 30 квт Afore е неговата вградена Wi-Fi свързаност, която позволява безпроблемно наблюдение и контрол на соларната система чрез специално мобилно приложение или уеб портал.

Тази възможност за дистанционно наблюдение предоставя на оператора информация в реално време за производителността на системата, производството на енергия и цялостното ѝ състояние. Потребителите могат лесно да следят генерирането на слънчева енергия и да вземат информирани решения за оптимизиране на ефективността на системата.

Инверторът е оборудван с три входа за проследяване на максимална мощност (MPPT), което му позволява да проследява множество точки на максимална мощност от слънчевите панели. Тази функция гарантира, че инверторът може да се адаптира към различни метеорологични условия и сценарии на засенчване, като максимизира добива на енергия от слънчевия масив. Чрез ефективно намиране на най-добрите работни точки за панелите, MPPT технологията подобрява цялостната мощност на соларната система.

Максимална безопасност

Безопасността е решаващо съображение за всяка соларна инсталация, затова трифазният инвертор 30kw включва няколко механизма за защита както на системата, така и на нейните потребители. Той разполага с DC превключвател, който позволява бързо и безопасно изключване на DC страната в случай на извършване на дейности по поддръжка или при спешни случаи.

В допълнение, устройството има интегрирани механизми за защита на мрежата. Тези механизми гарантират спазването на разпоредбите на мрежата и предотвратяват всяко обратно подаване на електроенергия по време на прекъсване на електроподаването от централната мрежа.

Подходящ за външен монтаж

Трифазният дизайн на инвертора е особено полезен за по-големи соларни инсталации и промишлени приложения. Той осигурява балансирано разпределение на мощността във всичките три фази, намалявайки риска от електрически дисбаланси и оптимизирайки захранването към мрежата.

Afore 30 kW BNT030KTL е един от най-надеждните трифазни инвертори за фотоволтаици. Той е изграден със здрав и издръжлив корпус, подходящ както за интериорен, така и за външен монтаж. Оборудван е с охладителни системи за ефективно разсейване на топлината и поддържане на оптимални работни температури. Корпусът на инвертора с рейтинг IP65 го предпазва от прах и вода, като го прави устойчив на различни атмосферни влияния.

Бърза поръчка

Мрежов трифазен соларен инвертор Afore 30 kW BNT030KTL - WI-FI, 2 MPPT, DC Switch, LCD × 1 бр.

Цена: 3 580.00лв.