Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

MC4 соларни конектори Fronius

Код на продукта: MC4 konektori
Наличност: В наличност
По запитване
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

MC4 соларни конектори Fronius

Тези конектори позволяват бързото и лесно свързване на инверторите, което от своя страна позволява бърз процес на свързване на фотоволтаични системи. Специално разработени за използване с инвертори Fronius Symo 10.0 - 20.0 kW и Fronius Eco. Инверторите се доставят с инсталирания кабел MC4 *). *) Тези конектори трябва да се поръчат едновременно с инвертора. Версията за модернизация не е налице.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ
Технически данни Изтегли PDF

Инверторите Fronius Eco могат да бъдат удобно и прецизно монтирани и поръчани с различни опции като устройство за защита от пренапрежение, комплект конектори за постоянен ток или соларни конектори MC4, които ви представяме на тази страница на продуктовия си каталог. Те са най-бързият метод за инсталиране на Fronius Symo UL.

Опростете инсталирането на вашите инвертори Symo 24.0 с MC4 Connector на Фрониус

Инверторът с предварително инсталирани конектори МС 4 позволява най-бързата инсталация, като просто свържете DC проводниците чрез MC4 конекторите, спестявайки време и свеждайки до минимум сложността на дизайна. Опцията е част от гамата Fronius Rooftop Solution и е достъпна за инвертора на марката Symo 24.0.

Серията Rooftop Solution се състои от инвертора Symo 24.0 с опционални MC4 Connector и Fronius Shade Cover, предоставяйки най-лесното и най-изгодно решение за изискванията на NEC 2014 и 2017 за комерсиални покривни соларни системи. Компанията предоставя холистични решения за всяка област на приложение. За разлика от други производители, тя не се фокусира само върху индивидуални продукти, а върху създаването на цялостни решения.

За марката

Компанията е създадена през 1945г., като за локация на седалището ѝ е избран региона на австрийските Алпи. Днес Фрониус е лидер в производството на технологични решения за фотоволтаични системи – от цялостни системи до дребни детайли и аксесоари за тяхното инсталиране, каквито са конекторите.

Като световен технологичен лидер в дъговото и роботизирано заваряване, Business Unit Perfect Welding доминира над целия спектър: MMA, TIG, MIG / MAG, плазмени технологии и LaserHybrid. Глобалната мрежа, автоматизацията и цифровизацията са променили коренно индустриалното производство и технологията на заваряване не прави изключение.

Събирането и обработката на данните, касаещи заваряването помага на фирмата да извършва анализи на потреблението и отпадъците и допринася значително за осигуряване на всоко качество. Системите за заваряване Fronius събират информация за ток, напрежение, скорост на проводника, скорост на заваряване и много други.

Системата за документация и анализ на данни WeldCube дава възможност на потребителите да оптимизират производствените процеси, незабавно да откриват и предотвратяват грешки и измеримо да намалят разходите.

Бърза поръчка

MC4 соларни конектори Fronius × 1 бр.

Цена: По запитване