Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Електромер Fronius Smart Meter 50kA-3

Код на продукта: Smart Meter 50kA-3
Наличност: Неналичен продукт
По запитване

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Електромер Fronius Smart Meter 63A-3

Fronius Smart Meter е двупосочен измервателен уред, който оптимизира собственото потребление и записва кривата на натоварване на домакинствата. Благодарение на много точните измервания и бързата комуникация чрез интерфейса Modbus RTU, динамичното управление на подаването е по-бързо и по-точно, когато се налагат ограничения за подаване. Заедно с Fronius Solar.web, Fronius Smart Meter представя ясен преглед на потреблението на енергия в дома. В решението за съхранение на енергийни пакети на Fronius, което се основава на Fronius Symo Hybrid, Fronius Smart Meter осигурява перфектно координирано управление на различните енергийни потоци и оптимизира цялостното управление на енергията.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ
Технически данни Изтегляне на PDF

Двупосочният измервателен уред за запис на консумацията на енергия в дома Fronius Smart Meter е уред, който оптимизира собственото потребление на електричество, записва кривата на натоварване и контролира различните енергийни потоци. Благодарение на изключително точните измервания и бързата комуникация чрез интерфейса Modbus RTU, динамичното управление на електроподаването при налагане на ограничения, е по-бързо и по-точно, отколкото при измервателния уред S0.

Заедно с фирмения Solar.web, Smart Meter представя ясен преглед на консумацията на енергия. В комбинация с решенията за съхранение на данни на Фрониус, устройството осигурява перфектна координация на различни енергийни потоци, което оптимизира цялостното управление на електроенергията. Smart Meter електромерът е идеално съвместим и подходящ за използване с GEN24 Plus, както и с всички инвертори на марката с Fronius Datamanager 2.0.

Хардуерни продукти от ново поколение с марка Fronius

Хардуерните продукти за мониторинг на PV системата включват Datalogger за цялостна комуникация на данни, измервателен уред (електромер) за точно записване на консумацията на енергия, сензори за прецизно измерване на допълнителни стойности и други продукти за оборудване на вашата PV система с най-новите функции. Продуктите се инсталират бързо и могат да бъдат добавени към вашата инсталация индивидуално.

Datamanager, пък е комуникационният център за инвертори на Fronius във всеки тип приложение. Винаги, когато е свързан с интернет чрез LAN или WLAN, Фрониус датамениджър изпраща стойностите на PV системата директно към онлайн портала на марката Solar.web. Това ви предоставя общ преглед как системата ви работи по всяко време.

Datamanager комуникацията позволява на инверторите да бъдат свързани директно към интернет чрез WLAN. Освен това, оптималното системно наблюдение и конфигуриране на Datamanager-а може да се извърши чрез специалния уебсайт на интегрирания уеб сървър на Фрониус.

Интегрираните интерфейси Modbus RTU SunSpec, Modbus TCP SunSpec и Solar API (JSON за действителни стойности) позволяват на инверторите на марката да бъдат безпроблемно свързани със системи на трети страни и да работят паралелно с Fronius Solar.web.