Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Мрежов трифазен соларен инвертор Deye 15 kW SUN-15K-G05

Код на продукта: SUN-15K-G05
Наличност: В наличност
По запитване
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Мрежов трифазен соларен инвертор Deye 15 kW SUN-15K-G05

Трифазният мрежов инвертор Deye SUN-15K-G05 е високоефективно решение, предназначено за модерни фотоволтаични системи. Той разполага с двойни тракери за максимална мощност (MPP), осигуряващи оптимално улавяне на енергия дори при различни условия. С максимална ефективност от 98,5%, той гарантира превъзходна производителност и преобразуване на енергия.

Основни функции

1. Изключителна ефективност: Deye SUN-15K-G05 може да се похвали с максимална ефективност до 98,5%, като гарантира, че по-голямата част от уловената слънчева енергия се преобразува в използваема електроенергия. Неговата европейска ефективност възлиза на 98,0%, гарантирайки върхова производителност дори при различни климатични условия.

2. Двойни MPP тракери: Инверторът е оборудван с два MPP тракера за максимална мощност. Тази възможност за двойно проследяване позволява на системата да използва повече енергия от фотоволтаичните модули, особено в ситуации, при които панелите са обърнати в различни посоки или да са засенчени по различно време на деня. Той поддържа гъвкави конфигурации на мрежи за оптимизиране на производителността.

3. Широк диапазон на напрежението: Адаптивен към диапазон от входни напрежения от 200V до 850V, Deye SUN-15K-G05 побира различни спецификации на фотоволтаични модули и сценарии за инсталиране. Тази гъвкавост гарантира максимална съвместимост и ефективно събиране на енергия.

4. Функция Anti-PID: Опционалната функция Anti-Potential Induced Degradation (PID) предпазва фотоволтаичните модули от спад в производителността, като по този начин удължава експлоатационния им живот и поддържа високи нива на ефективност във времето.

5. Усъвършенствана интеграция в мрежата: Проектиран за безпроблемна интеграция с модерни мрежови системи, инверторът поддържа приложения за нулев експорт и функционалности на виртуален синхронен генератор (VSG). Тези характеристики позволяват ефективно управление на енергията и съответствие с мрежовите разпоредби, което го прави идеален както за мрежови, така и за хибридни соларни системи.

Технически данни

Технически спецификации и защити

Инверторът Deye SUN-15K-G05 е способен да работи с максимална PV входна мощност от 19,5kW и максимално входно напрежение от 1000V. С начално напрежение от 250 V, той може да започне преобразуване на енергия с минимална слънчева светлина. Номиналната променливотокова изходна активна мощност е 15kW, с максимална привидна мощност от 16,5kVA, което показва неговия стабилен капацитет на работа. Инверторът работи в честотен диапазон от 45-55 Hz или 55-65 Hz за глобална съвместимост.

Защита и мониторинг - Безопасността и надеждността са от първостепенно значение, доказани от комплексни системи за защита, включително:

Защита при обратна полярност на постоянен ток

Защита от свръхток и пренапрежение на AC изхода

Защита от късо съединение на AC изхода

Термична защита

Мониторинг на тока на заземяване

Откриване на остатъчен ток (RCD)

Защита от пренапрежение  (TYPE II както за DC, така и за AC страни)

Достъпни са разширени опции за наблюдение чрез GPRS, WIFI, Bluetooth, 4G и LAN, подобряващи проследяването и диагностиката на ефективността в реално време. Комуникационни интерфейси като RS485 и RS232 осигуряват многостранна свързаност за системна интеграция и наблюдение.

Проектиране, изграждане и сертифициране

Компактният дизайн на инвертора с размери 332×472×203 мм и тегло 15 кг (без конекторите и скобите) улеснява лесното боравене и монтаж. Той използва технология за интелигентно въздушно охлаждане, за да работи ефективно в температурен диапазон от -25 до +60 °C, с намаляване на мощността над 45 °C. Уредът работи тихо с нива на шум под 40 dB, подходящ както за жилищна, така и за бизнес среда.

Сертификати от международни органи по стандартизация, включително IEC 61727, IEC 62116, CEI 0-21, EN 50549 и други, потвърждават неговите пълномощия за съответствие и безопасност. Класът IP65 на инвертора осигурява защита срещу проникване на прах и вода, подходящ за външни инсталации.

Трифазният низов инвертор Deye SUN-15K-G05 капсулира напредъка на съвременните соларни технологии, осигурявайки стабилно, ефективно и надеждно преобразуване на енергия. Неговият набор от функции и авангардни защитни механизми осигуряват оптимална производителност и дългосрочна издръжливост, което го прави отлична инвестиция за всяка инсталация за слънчева енергия.

Бърза поръчка

Мрежов трифазен соларен инвертор Deye 15 kW SUN-15K-G05 × 1 бр.

Цена: По запитване