Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

МРЕЖОВИ ТРИФАЗЕН СОЛАРЕН ИНВЕРТОР HUAWEI SUN2000-30KTL 30KW

Код на продукта: sun2000-30ktl 30kw
Наличност: няма
5 496.00лв. с ДДС
Без ДДС: 4 580.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

МРЕЖОВИ ТРИФАЗЕН СОЛАРЕН ИНВЕРТОР HUAWEI SUN2000-30KTL 30KW

 

Серията продукти на трифазните соларни HUAWEI SUN2000-30KTL 30kW (без LCD) използва тристепенна топология на веригата с максимална ефективност до 98.6%. Резултатът от теста за фотони е А+/А+ както при силно, така и при средно облъчване. Четирите MPPT са приспособими и гъвкави за изграждане на дизайн на фотоволтаични инсталации на покрив, като това увеличава предимствата на системата. Вграденият модул DC&AC за защита срещу мълнии и естественото охлаждане ефективно подобряват надеждността на продукта.

Този трифазен слънчев инвертор HUAWEI SUN2000-30KTL 30kW (без LCD) се приспособява добре към околната среда и използването му може да бъде в обхват от 30 киловата до мегавата както на покрив, така и в монтирани електроцентрали.

Интелигентен

 • 4 MPPTs за многофункционални прилагания към различни структури
 • 8 нишки за интелигентно наблюдение и бързо отстраняване на проблеми
 • Поддържа комуникация на електропровода
 • Поддържа диагностика Smart String I-V

Ефикасен

 • Максимална ефективност 98.6%, Европейска ефективност 98.4%

Безопасен

 • Интегриран разединител за постоянен ток, който е безопасен и удобен за поддръжка
 • Тип II ограничители на напрежение както за постоянен, така и за променлив ток
 • Защита от земна повреда
 • Интегрирано вътрешно устройство за наблюдение на остатъчния ток

Надежден

 • Не са нужни външни вентилатори поради естествената охлаждаща система
 • Степен на защита IP65

Ръководство за употреба можете да намерите тук:

Huawei SUN2000-33 KTL-A 30kw е трифазен мрежов инвертор за индустриални слънчеви електроцентрали с четири MPPT тракера за оптимално генериране на енергия. С цел максимално бързо отстраняване на неизправности, инверторите от серията използват 8 нишки за интелигентно наблюдение. Моделът поддържа Smart String I-V диагностика.

Технически характеристики

Трифазният инвертор Huawei Sun2000-30KTL-A е проектиран за промишлени слънчеви електроцентрали с четири MPPT с тракера за максимално разпределение на мощността. Инверторът има висока ефективност от 98,7% поради използването на тристепенна топология на транзистора (IGBT).

Инверторите от серията SUN2000-30KTL са нова модификация на инверторните устройства на китайския технологичен гигант. Привличат интереса със своите усъвършенствани параметри. Четиристринговите тракери и допустимо напрежение до 1100 V, ви позволява да използвате 4 различни полета със слънчеви панели с различна степен на осветяване, като същевременно поддържате високо ефективна експлоатация, без нужда от допълнителни защити (всички необходими защити са вградени в инвертора).

Резултатите от тестовете на немската независима лаборатория „Фотон” дават резултат A + / A +. Всеки инвертор има до четири MPPT канала, които позволяват проследяване на точката на максимално генериране на енергия. Инверторите Хуауей SUN2000-30KTL-A са оборудвани с естествена циркулационна охладителна система, спестяващи нуждата от обдухващи вентилатори за дългосрочна и надеждна работа на открито при минимална експлоатационна поддръжка. Инверторът има влагозащитен корпус със степен на защита IP 65.

Сред предимствата на инверторния блок на китайската марка можем да изтъкнем:

 • Интелигентно решение: Намалява времето за отстраняване на неизправности чрез интелигентно наблюдение и локализиране. Интелигентен мониторинг на всеки PV-стринг;
 • 4 MPP тракери за максимална производителност при променящи се работни условия;
 • Висока ефективност: енергийна ефективност от най-високо ниво от категория A + / A + според резултатите от теста PHOTON;
 • Захранваща кабелна комуникация (PLC);
 • Безопасност: предотвратяване на аварийни ситуации с помощта на вградени устройства: защита от пренапрежение на AC и DC страни от клас II, токова защита - без предпазители, контрол на тока при утечки;
 • Устройство за защитно изключване, добавено в комплекта;
 • Без външни вентилатори: няма нужда от поддръжка и подмяна на вентилатори благодарение на системата за естествено охлаждане;
 • Клас на защита IP65.

Нашата компания продава различни модели соларни инвертори, включително такива на престижния китайски технологичен гигант. С пълна увереност можем да препоръчаме модела SUN2000 Huawei-30KTL като един от най-успешните. Устройството принадлежи към най-модерните разработки, отличаващи се с високо качество и изключителна надеждност.

Принцип на работа

Технологията Fusion Solar Smart PV контролира системата, гарантирайки нейната лекота на използване и ефективност. Няколко тракера, търсещи точките с максимална мощност, помагат на електроцентралата да работи в най-добрия си диапазон. Слънчевият инвертор Huawei има входове за осемструнни фотоволтаични модули.

Тези входове са групирани в четири MPPT трасета, интегрирани в инвертора, които проследяват максималната точка на мощност във веригите на фотоволтаичния модул. След това DC мощността се преобразува в трифазно променливо напрежение през веригата на инвертора. Защитата от пренапрежение се поддържа както от страна на постоянния ток, така и от страна на променливия ток.

Условията на експлоатация на Huawei SUN 2000-30 KTL са посочени в техническото ръководство за работа, придружаващо устройство. Инверторът работи при температура на околната среда от -25 ° C до + 60 ° C, при максимална надморска височина 4000м и относителна влажност 0 -100%.