Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Промоция Регулируема планка за монтаж на соларни панели на керемиден покрив - Цинк

Регулируема планка за монтаж на соларни панели на керемиден покрив - Цинк

Код на продукта: Tile L
Наличност: В наличност
18.00лв. 12.00лв. с ДДС
Без ДДС: 10.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Регулируема планка за монтиране на солани панели върху керемиди, покрити с керамика или бетон.

Планката е изработена от поцинкован метал с високо съдържание на цинк, което придава специална устойчивост. Използва се за монтиране на слънчеви панели на керемидени покриви е много здрава и с голяма устойчивост във времето. 

Размери:
Дъно = 60 x 140 x 4 mm
Огъната страна = 25 x 4 mm
Монтажна височина = 150 mm

За монтаж на фотоволтаични панели на покрив с керемиди са необходими поцинковани регулируеми планки в определено количество, и това е продукт, който компанията ни също предлага. Планките са критичен компонент на соларната енергийна система, осигурявайки сигурна и адаптивна платформа за инсталиране на фотоволтаичните панели.

 Този тип монтажна система е проектирана да посрещне специфичните предизвикателства, породени от керемидените покриви, като гарантира надеждна и ефективна инсталация на PV модулите. Планките, които предлагаме, са изработени от метал с високо съдържание на цинк. Цинкът защитава крепежния компонент от корозия вследствие на влага и прах, които присъстват целогодишно върху покривите на сградите.

Конструктивни особености на регулируемите планки?

Една от ключовите характеристики на регулируемата планка за монтаж на соларни панели на керемиден покрив е нейната адаптивност към различни видове покриви, включително такива с керамични и бетонни керемиди, които често имат специфични характеристики в сравнение с други покривни материали. Монтажните планки обикновено са изработени от издръжливи материали като алуминий и неръждаема стомана, осигуряващи здравина и устойчивост на различни фактори на околната среда.

Възможността за регулиране на планките е от решаващо значение за осигуряване на оптимално позициониране на соларния панел. Соларните панели трябва да бъдат ориентирани под ъгъл, който увеличава максимално излагането им на слънчева светлина през целия ден.

Регулируемият характер на нашите планки позволява прецизно персонализиране и съобразяване с фактори като наклон на покрива и географско местоположение за оптимизиране на улавянето на слънчева радиация. Тази адаптивност е особено важна при покриви, покрити с керемиди, където ъглите и контурите на керемидите могат да варират, което изисква гъвкаво решение за монтаж.

Освен това дизайнът на регулируемите планки за фотоволтаични панели улеснява монтажа. Инсталаторите на соларни панели могат да персонализират наклона и ориентацията на модулите в процес на инсталиране, като гарантират възможно най-доброто производство на енергия. Тази гъвкавост също така опростява подравняването на панелите, подредени в масиви, допринасяйки за цялостната ефективност на соларната енергийна система.

Предназначени за работа при тежки атмосферни условия

Издръжливостта на монтажните планки е от съществено значение за дългосрочния успех на соларната инсталация. Като се има предвид, че PV панелите имат живот от няколко десетилетия, монтажната система трябва да издържа на суровите атмосферни условия, включително вятър, дъжд и температурни колебания. Висококачествените материали и здравата конструкция допринасят за стабилността и дългия живот на планките, предпазвайки както соларните панели, така и покривната конструкция.

В допълнение към функционалността и издръжливостта, при проектирането на регулируеми планки за соларни панели за керемидени покриви, се взема предвид и естетиката. Монтажната система трябва да се интегрира безпроблемно с архитектурата на покрива, като поддържа визуалната привлекателност на конструкцията, докато се използва възобновяема енергия.

Бърза поръчка

Регулируема планка за монтаж на соларни панели на керемиден покрив - Цинк × 1 бр.

Цена: 12.00лв.