Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Промоция Регулируема планка за монтаж на соларни панели на керемиден покрив - Неръждавейка

Регулируема планка за монтаж на соларни панели на керемиден покрив - Неръждавейка

Код на продукта: Tile L - Stainles Steel
Наличност: В наличност
26.40лв. 13.20лв. с ДДС
Без ДДС: 11.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Регулируема планка за монтиране на солани панели върху керемиди.

Планката е изработена от неръждаема стомана.  Използва се за монтиране на слънчеви панели на керемидени покриви и е много здрава и с голяма устойчивост на всякакви атмосферни условия. 

Размери: 140x52x35x4 мм 

Отвори: 9 x Ø9

Малък елемент: 30 x 5 mm 

Голям елемент: 140 мм 

Дебелина: 4 мм

Материал: неръждаема стомана 1.4016 - AISI 340

 

Монтажна регулируема планка с двойна регулация изработена изцяло от неръждаема стомана подходяща за полагане на монтажни профили върхо покриви покрити с керамични или бетонни керемиди.

Гарантира правилната стабилност на цялата конструкция.

Скобата е прикрепена към долния релсов канал с винт. Използваме го там, където стандартните покривни държачи (без регулиране) са твърде къси.

Неръждаемата стомана, от която е изработен продуктът, е устойчива на атмосферни влияния и по този начин няма да загуби свойствата си в продължение на много години.

Наред с висококачествено оборудване за фотоволтаични системи, компанията ни предлага също планки за соларни панели. Конкретният модел е предназначен за монтаж на модулите върху керемиден покрив. Планката е изработена от неръждаема стомана с високо съдържание на хром, което ѝ придава устойчивост на агресивни атмосферни влияния.

Каква е ролята на планките в соларната система?

Планките за монтаж на соларни панели са ключов компонент на фотоволтаичната система. Тяхната роля е решаваща за стабилното инсталиране на панелите към различни повърхности и за оптимизирането на тяхната работа. Когато PV модулите се инсталират върху стръмни покриви, надеждното им фиксиране е изключително важно.

Монтажните планки за фотоволтаични панели са налични в различни вариации на дизайна, за да отговарят на различни сценарии за инсталиране. Най-често срещаните типове са предназначени за монтиране на панелите на покрив, за наземно монтиране и монтиране върху стълбове. В зависимост от приложението, планката може да има различна форма, дебелина и монтажна височина.

Планките обикновено са изработени от здрави и устойчиви материали като алуминий, неръждаема стомана или поцинкована стомана, за да издържат на неблагоприятните външни условия и да осигурят дългосрочна поддръжка на соларните панели. Изборът на материал зависи от фактори като климат, устойчивост на корозия и капацитет за товароносимост.

Особености на дизайна

Ключова особеност на дизайна на планките за монтаж на PV панели е наклонът и ориентацията, която те ще дадат на панелите. Монтажните детайли са предназначени да държат панелите при оптимален наклон и ориентация, за да се увеличи максимално производството на енергия. Ъгълът на наклона може да се регулира, за да се отчетат сезонните вариации в ъгъла на слънцето и географската ширина.

Основно изискване е съвместимостта с покривната конструкция. Планките за покрив са проектирани да се свързват с различни покривни материали, като битумни покрития, метални плоскости, керемиди или плоски покриви. Те трябва да са съвместими с конкретния тип покрив, каквато е нашата планка за монтаж на соларни панели на керемиден покрив, за да осигурят водонепроницаемо уплътнение и да предотвратят повреда на покривната конструкция.

Бърза поръчка

Регулируема планка за монтаж на соларни панели на керемиден покрив - Неръждавейка × 1 бр.

Цена: 13.20лв.