Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Алуминиева средна скоба за закрепване на фотоволтаични панели

Код на продукта: P-9745
Наличност: В наличност
1.70лв. с ДДС
Без ДДС: 1.42лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Скобата се използва за монтиране на фотоволтаични панели. Тези монтажни аксесоари фиксират фотоволтаичните панели върху алуминиевите профили. Много е важно да се използват качествени крепежни елементи при инсталиране на фотоволтаичните панели. Ние продаваме само висококачествени продукти, произведени с модерни технологии за обработка и трайни материали.

 

Технически характеристики:

Дължина на скобата = 70 mm

Ширина на скобата = 30 mm

Височина на скобата = 13 mm

Дебелина на скобата = 3 mm

Разстояние между модулите = 20 mm

 

Дължината на винтовете за средните скоби се избира в зависимост от ширината на панелите:

 

Примери:

Ширина на панела 30 mm - БОЛТ ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА С ВЪТРЕШЕН ШЕСТОГРАМ - M8x35mm

Ширина на панела 35 mm - БОЛТ ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА С ВЪТРЕШЕН ШЕСТОГРАМ - M8x40mm

Ширина на панела 38 mm - БОЛТ ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА С ВЪТРЕШЕН ШЕСТОГРАМ - M8x40mm

Ширина на панела 40 mm - БОЛТ ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА С ВЪТРЕШЕН ШЕСТОГРАМ - M8x45mm

Ширина на панела 45 mm - БОЛТ ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА С ВЪТРЕШЕН ШЕСТОГРАМ - M8x50mm

Euromatica предлага широка гама скоби за соларни панели, сред които и висококачествена средна скоба, изработена от алуминий. Нейното предназначение е да фиксира здраво фотоволтаичния модул към алуминиевата рамка, като го предпази от изместване под напора на вятър или сняг, когато е монтиран на стръмен скатен покрив. Скобата е с размери 70 х 30 х 13 х 3мм – дължина, ширина, височина, дебелина.

Богата гама аксесоари за монтаж на PV панели

Основно правило при инсталирането на слънчеви панели е те да бъдат здраво и надеждно фиксирани върху рамката. Не забравяйте да оставите въздушна междина между покрива и акумулатора за вентилация. Нашият съвет е да не пестите пари, използвайки самоделни или неподходящи крепежи. Алуминиевите скоби не оставят ръжда по панелите - те трябва да бъдат не само ефективни, но и красиви.

Въпросът за инсталирането на слънчеви панели е много важен и отговорен, тъй като не само естетическият вид на инсталацията, но и безопасността, надеждността и издръжливостта на цялата система зависи от качеството на крепежните елементи и от качеството на самата инсталация.

В допълнение към основната си функция - да осигури надеждно фиксиране на соларните панели върху покрива и да издържа на трудни атмосферни условия, системата за закрепване гарантира необходимия просвет между равнината на покрива и самите панели за вентилация. Както знаем, при прегряване фотоволтаичните модули губят производителност, а да не забравяме и лекотата на инсталиране.

Алуминиевата фиксираща система прави много лесно и бързо монтирането на станции с всякакъв размер с минимални усилия. Въпреки своята гъвкавост, методът на монтаж на слънчевите панели се различава в зависимост от вида на покривното покритие. Монтажът на панелите спрямо вида на покрива се различава само в използването на скоби, към които впоследствие се прикрепя носещият S профил.

За да се улесни конструкцията, почти всички крепежни елементи за соларни панели са изработени от алуминий. Трябва да се каже веднага, че покривът на къща, компетентно проектиран в съответствие със строителните норми, където изчисленото натоварване от сняг се основава на нормата от 100 kg / m2, със сигурност ще издържи на допълнително количество от 10-14 кг / м2 и при правилна инсталация ще запази целостта на покрива и неговите топлоизолационни свойства.

Бърза поръчка

Алуминиева средна скоба за закрепване на фотоволтаични панели × 1 бр.

Цена: 1.70лв.