Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Системен монитор OutBack FLEXnet DC

Код на продукта: FLEXnet DC
Наличност: В наличност
По запитване
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Системен монитор OutBack FLEXnet DC

FLEXnet DC  на OutBack е перфектно устройство за наблюдение на DC система. Нашите интегрирани мрежови комуникации дават ценни, използваеми данни, достъпни от вашата система и видими на комуникационно устройство OutBack MATE, което ви дава важни данни за здравето, производителността и ефективността на вашата система. 

Екран за състоянието на батерията  - лесно можете да видите текущото състояние на батерията на вашата система с този екран. Този екран показва лесна за интерпретация лента за състоянието, текущо състояние на зареждане и дали в момента зареждате или разреждате батериите си. Това е полезно за онези собственици на системи, които искат начин бързо да разберат текущото състояние на техните батерии. 

Обобщен екран - Следете количеството енергия, което вашата система понастоящем произвежда и консумира, както и количеството на енергията, влизаща в системата IN и OUT във вашите батерии. Този екран също показва състоянието на напрежението и текущата ви батерия, осигурявайки ви мониторинг на източниците на постоянен ток в реално време, като например слънчев масив или малък ветрогенератор, както и консумация от товари. 

Обобщен дневник  - Следете енергията, която вашата система е произвела и консумирала, както и общото количество енергия, което е отишло да зареждате батериите си днес. Този екран също така показва най-ниското ниво на зареждане в днешно време и ви позволява да видите как общата ви система за производство се сравнява с потреблението на системата. 

Екран резюме на историята - Прегледайте данни за производството / потреблението на енергия за последните 128 дни, включително минималната степен на зареждане на батерията, достигната за всеки ден. Този екран може да се използва за наблюдение на тенденциите в производството и потреблението на електроенергийната система.

Бърза поръчка

Системен монитор OutBack FLEXnet DC × 1 бр.

Цена: По запитване