Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Контролер с дисплей OutBack Mate B/Mate 2 FX/VFX

Код на продукта: Mate B/Mate 2 FX/VFX
Наличност: В наличност
По запитване
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Контролер с дисплей OutBack Mate B/Mate 2 FX/VFX

OutBack MATE е пълен системен контролер с дисплей както за инверторни/зарядни устройства на OutBack, така и за MPPT PV контролери за зареждане. Той осигурява показване на операцията, както и възможност за управление и настройка на зададените стойности. OutBack Mate също така координира работата на цялата система, за да увеличи максимално производителността и да предотврати конфликтите на няколко устройства. OutBack MATE е в състояние да се свърже с няколко инвертори/зарядни устройства, MPPT PV контролери за зареждане и други продукти за преобразуване и контрол на OutBack, които се предлагат в бъдеще.

Максимум десет уреда на OutBack ще могат да бъдат свързани към един MATE контролер чрез CAT 5 / Ethernet кабели с 8-жични модулни съединители RJ45 и OutBack HUB комуникационен мениджър (комуникационна система OutBack HUB-4/HUB-10). OutBack MATE включва 4-редов LCD дисплей с 80 линейни букви. Това позволява да се показват едновременно няколко измервания и да се намали количеството съкращения, което опростява работата и намалява объркването. Всички програмирани зададени стойности се съхраняват в постоянна памет, за да се избегне необходимостта от препрограмиране на системата след изключване или замяна на батерията.

Outback MATE също така включва вграден часовник и календар в реално време, който позволява програмиране на работата на инвертора въз основа на времето на деня и дори на ден от седмицата. Това може да се използва, за да позволи на системата да работи с честотата на електрозахранването в рамките на деня или да ограничи времето на работа на генератора до определен период от деня или седмицата. OutBack MATE също така включва един опто-изолиран RS232 порт с DB9 жак за свързване към серийния порт на компютър.

Технически данни Изтегляне на PDF
Бърза поръчка

Контролер с дисплей OutBack Mate B/Mate 2 FX/VFX × 1 бр.

Цена: По запитване