Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Единична инверторна система OutBack FP 1 VFXR 3048E (VFXR3048E + FM80)

Код на продукта: FP 1 VFXR 3048E (VFXR3048E + FM80)
Наличност: Неналичен продукт
По запитване

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Единична инверторна система OutBack FP 1 VFXR 3048E (VFXR3048E + FM80)

Системите FLEXpower One FXR са идеални за по-малки приложения на електроенергия - включително кабини, хижи, домове, отдалечени комуникационни обекти и системи за резервно електрозахранване - и приспособяват всички съществени защитни устройства по икономически ефективен начин с възможно най-малък отпечатък. Системите FLEXpower на OutBack са снабдени с актуализиран софтуер. Това означава, че най-модерните функции на Grid / Hybrid инвертора вече са достъпни на най-доверената и доказана платформа на индустрията за несравнима гъвкавост и стойност. 

  • 6 модела за 120VAC или 230VAC приложения, вариращи от 2500W до 3600W.
  • 50Hz / 60Hz избор за регионално разнообразие.
  • Програмируема за седем различни режима, включително GridZero, която съчетава мощността и съхраняваната възобновяема енергия, свеждайки до минимум зависимостта от мрежата; също и режим на поддръжка за интеграция на безшевни генератори.
  • Усъвършенстваното зареждане на батерията (ABC) с разширени зарядни напрежения и времеви параметри включва профили на зареждане на нови и нововъзникващи технологии за съхранение, включително литиево-йонни и водни типов батерии.
  • Възможността за надграждане на място елиминира спирането на системата за критични актуализации.
  • Дистанционно управление на системата и мониторинг, достъпни чрез всяко устройство с възможност за интернет с OPTICS RE.