Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Хибриден соларен инвертор 3kW - 24V - MPPT 60A

Код на продукта: MPPT 60A
Наличност: няма
1 320.00лв. с ДДС
Без ДДС: 1 100.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Хибриден соларен инвертор 3kW - 24V - MPPT 60A

Насладете се на непрекъсната и надеждна енергия, независимо дали мрежата е налична или не. Енергията, произведена от инверторите, е интелигентно насочена и използвана за оптимална работа. Всички приоритети могат да бъдат дефинирани от потребителя: използване на батерии, слънчева енергия или източник на променлив ток (мрежа или генератор) При самостоятелно потребление, енергията, произведена от вашите панели, се колебае и не съответства на потреблението. Инверторът съхранява част от слънчевата продукция в батерии за по -късна употреба вечер или през нощта. На изолирано място инверторът може да бъде свързан към генератор за зареждане на батериите, ако те са празни и ако слънчевото производство е недостатъчно.

 

 - публична мрежа

 - фотоволтаични панели

 - термичен генератор

 - батерия

 

РЕЖИМИ НА ЕКСПЛОАТАЦИЯ


 - Слънчев приоритет

 - Регулиране на тока на зареждане на батерията

 - Възможност за ограничаване или забрана на качване в мрежата

 - Максимално входно напрежение при 50 Vdc (полезно за колебаещи се мрежи)

 - Икономичен режим (ограничаване на собственото потребление)

 - Фина настройка на характеристиките на зареждане на батерията

 - Автоматично рестартиране в случай на претоварване и прегряване

 - Възможност за ограничаване на разреждането на батерията за поддържане на техния живот

 - Обратно напрежение в режим на конфигуриране на батерията

- Байпас за претоварване (позволява превключване към мрежата в случай на максимална консумация)

 - Защита от разреждане на батерията

 

МНОГОЕНЕРГИЙНО ЗАХРАНВАНЕ
Пример: за изискване за консумация от 800Wh можете да имате конфигурация:

-400Wh, захранван от слънчева енергия

-400Wh, захранвани от батерии или от обществената мрежа (или и двете едновременно)

Тази техника с много мощности значително намалява живота на батерията и удължава живота й. Инверторът поддържа до 1500 Wp фотоволтаични панели и може да бъде свързан към мрежата или друг възобновяем източник на енергия, ако слънчевото производство е недостатъчно.

 

ПРИЛОЖЕНИЯ:
 - Жилищни и търговски сградни

 - Области, където захранването е нестабилно

 - Области, които не са свързани към мрежата

 

ИЗПОЛЗВАЙТЕ В РЕЖИМ ЗА РЕЗЕРВНА
Инверторът има възможност да се използва като „резервно копие“ без фотоволтаични панели. Инверторът ще играе ролята на UPS, за да предпази вашите устройства от прекъсвания на мрежата. По този начин инверторът защитава компютрите и аудио-визуалното оборудване или всяко друго чувствително натоварване, като осигурява стабилен ток. 

 

ИЗПОЛЗВАЙТЕ В РЕЖИМ OFF-GRID (OFF NETWORK)
В тази конфигурация инверторът използва панелите, за да осигури захранване на потребителите и да зарежда батериите, когато слънцето присъства. Инверторът черпи ток от батериите, за да осигури разпределението на енергията през нощта. Възможно е да се добави генератор към променливотоковия вход на инвертора, за да се осигури аварийно захранване.

 

ИЗПОЛЗВАНЕ НА ХИБРИД РЕЖИМ
Инверторът получава захранване от мрежата само ако батериите са празни и слънчевата мощност не е достатъчна, за да покрие консумацията. Инверторът не предава ток в мрежата. Що се отнася до режима „архивиране“, възможно е да свържете само част от вашата вътрешна инсталация към инвертора. Потребителите, свързани към инвертора, винаги ще бъдат снабдени с енергия, дори в случай на прекъсване на захранването. 

 

ЧИСТ СИНУС КОНВЕРТОР
Възпроизвежда ток с подобно качество на този на обществената мрежа. Може да се използва за захранване на всички видове устройства.

 

MPPT РЕГУЛАТОР
3kVA също има MPPT технология, т.е. непрекъснато търси номиналната точка на мощност, което дава възможност да се получат най -добрите характеристики от фотоволтаичните панели. В допълнение към увеличаването на енергията на инсталацията, тя оптимизира зареждането на батерията и удължава живота им. Той сканира напрежението на панела, за да намери максималната изходна мощност и е в състояние да регулира напрежението, осигурено от панела, за да го приведе в съответствие с напрежението, което батерията може да приеме.