Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Хибриден соларен инвертор Victron 3kW Multiplus 48/3000

Код на продукта: MultiPlus 48/3000
Наличност: В наличност
2 400.00лв. с ДДС
Без ДДС: 2 000.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Хибриден соларен инвертор Victron 3kW Multiplus 48/3000

Мултифункционален
MultiPlus, както подсказва името, е комбиниран инвертор и зарядно устройство в един елегантен пакет. Неговите много функции включват истински синусоидален инвертор, адаптивно зареждане, хибридна технология PowerAssist, както и множество функции за системна интеграция.

Уникална функция PowerAssist
MultiPlus ще предотврати претоварване на ограничен източник на променлив ток, като генераторна или мрежова захранваща връзка. Първо, зареждането на батерията автоматично ще бъде намалено, когато в противен случай възникне претоварване. Второто ниво ще увеличи мощността на генератор или захранване от мрежата с мощност, взета от батерията.

Непрекъснато захранване с променлив ток (функция UPS)
В случай на повреда на мрежата или когато захранването от мрежата или генератора е изключено, инверторът се активира автоматично и поема захранването към свързаните товари. Това се случва толкова бързо (по-малко от 20 милисекунди), че компютрите и другото електронно оборудване ще продължат да работят без прекъсване.

На практика неограничена мощност благодарение на паралелна работа
До 6 устройства Multiplus могат да работят паралелно, за да постигнат по-висока изходна мощност. Възможна е и трифазна или разделена фаза. Моля, проверете нашите таблици с данни, за да видите кои модели имат паралелни, трифазни и разделени фази.

Дистанционно наблюдение и контрол
Наблюдавайте и контролирайте MultiPlus и системата или системите локално (LAN) или дистанционно чрез интернет от всяка точка на света, като използвате безплатното приложение VRM и безплатния уебсайт на портала VRM. Достъпът може да бъде от телефон, таблет, лаптоп или компютър за множество операционни системи. Няма край на нивото на контрол, чрез необходимия Color Control GX или Venus GX, от настройка на вашия MultiPlus до настройка на Geofence за автомобили под наем и още ...

Два AC изхода
Основният изход няма функция за прекъсване. MultiPlus поема захранването към свързаните товари в случай на повреда на мрежата или когато мрежовото захранване / генератора е изключено. Това се случва толкова бързо (по-малко от 20 милисекунди), че компютрите и другото електронно оборудване ще продължат да работят без прекъсване. Вторият изход е активен само когато AC е наличен на входа на MultiPlus. Натоварвания, които не трябва да разреждат батерията, като например бойлер, могат да бъдат свързани към този изход (втори изход е наличен при модели с мощност от 3 kVA и повече).

Трифазна възможност
В допълнение към паралелната връзка, три единици от един и същ модел могат да бъдат конфигурирани за трифазен изход. Но това не е всичко: до 6 комплекта от три блока могат да бъдат паралелно свързани за огромен инвертор от 75 kW / 90 kVA и капацитет за зареждане над 2000 ампера.

Слънчева енергия: Променливотоково захранване дори по време на повреда на мрежата
MultiPlus може да се използва както в мрежата, така и в свързана с мрежа PV и други алтернативни енергийни системи.

Конфигуриране на системата

В случай на самостоятелно приложение, ако трябва да се променят настройките, това може да стане за няколко минути с процедура за настройка на DIP превключвател.
Паралелни и трифазни приложения могат да бъдат конфигурирани с VE.Bus Quick Configure и VE.Bus System Конфигуратор
Извън мрежата, мрежови интерактивни приложения и приложения за самопотребление, включващи мрежови инвертори и / или MPPT слънчеви зарядни устройства, могат да бъдат конфигурирани с помощници
(специален софтуер за специфични приложения).
Наблюдение и контрол на място
Налични са няколко опции: Батериен монитор, Мулти контролен панел, Ve.Net Blue Power Panel, Цветен контролен панел, контрол през смартфон или таблет (Bluetooth Smart), лаптоп или компютър (USB или RS232).

Дистанционно наблюдение и управление
Victron Ethernet Remote, Venus GX и Цветен контролен панел. Данните могат да се съхраняват и показват на нашия уебсайт VRM (Victron Remote Management) безплатно.

Дистанционно конфигуриране
Когато е свързан към Ethernet, до системите с панел за цветен контрол може да се осъществи дистанционен достъп и да се променят настройките.

Информационен лист

Бърза поръчка

Хибриден соларен инвертор Victron 3kW Multiplus 48/3000 × 1 бр.

Цена: 2 400.00лв.