Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Хибриден соларен инвертор 5kW - 48V - MPPT 80A

Код на продукта: MPPT 80A
Наличност: няма
1 680.00лв. с ДДС
Без ДДС: 1 400.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Хибриден соларен инвертор 5kW - 48V - MPPT 80A

Насладете се на непрекъсната и надеждна енергия, независимо дали мрежата е налична или не. Енергията, произведена от инверторите Curtois Energy, е интелигентно насочена и използвана за оптимална работа. Всички приоритети могат да бъдат дефинирани от потребителя: използване на батерии, слънчева енергия или източник на променлив ток (мрежа или генератор) При самостоятелно потребление, енергията, произведена от вашите панели, се колебае и не съответства на потреблението. Инверторът Curtois Energy съхранява част от слънчевата продукция в батерии за по -късна употреба вечер или през нощта. На изолирано място инверторът Curtois Energy може да бъде свързан към генератор, който да зарежда батериите, ако те са празни и слънчевото производство е недостатъчно.

- публична мрежа

- фотоволтаични панели

- термичен генератор

- батерия

Управлението на микропроцесорите насочва енергията въз основа на производството, нуждите от консумация и състоянието на зареждане на батерията. Можете да извършвате мониторинг в реално време локално или дистанционно. 

 

РЕЖИМИ НА ЕКСПЛОАТАЦИЯ
- Слънчев приоритет

- Архивиране

- Слънчеви и мрежови

- Регулиране на тока на зареждане на батерията

- Възможност за ограничаване или забрана на качване в мрежата

- Максимално входно напрежение при 115Vdc (полезно за колебаещи се мрежи)

- Икономичен режим (ограничаване на собственото потребление)

- Фина настройка на характеристиките на зареждане на батерията

- Автоматично рестартиране в случай на претоварване и прегряване

- Възможност за ограничаване на разреждането на батерията за поддържане на техния живот

- Обратно напрежение в режим на конфигуриране на батерията

- Байпас за претоварване (позволява превключване към мрежата в случай на максимална консумация)

- Защита от разреждане на батерията

 

 

 

ПРИЛОЖЕНИЯ:
- Жилищни и търговски помещения 

 

- Области, където захранването е нестабилно

- Области, които не са свързани към мрежата

 

ИЗПОЛЗВАЙТЕ В РЕЖИМ РЕЗЕРВА:
Има възможност интертора да се използва без фотоволтаични панели. По този начин той ще играе ролята на UPS, за да предпази вашите устройства от прекъсвания на мрежата, като защитава компютрите и аудио-визуалното оборудване или всяко друго чувствително натоварване, като осигурява стабилен ток. 

 

ИЗПОЛЗВАЙТЕ В РЕЖИМ OFF-GRID (OFF NETWORK)
В тази конфигурация инверторът използва панелите, за да осигури захранване на потребителите и да зарежда батериите, когато слънцето присъства. Инверторът черпи ток от батериите, за да осигури разпределението на енергията през нощта.Възможно е да се добави генератор към променливотоковия вход на инвертора, за да се осигури аварийно захранване.

ИЗПОЛЗВАНЕ НА ХИБРИДЕН РЕЖИМ
Инверторът получава захранване от мрежата само ако батериите са празни и слънчевата мощност не е достатъчна, за да покрие консумацията. Инверторът не предава ток в мрежата.

Що се отнася до режима „архивиране“, възможно е да свържете само част от вашата вътрешна инсталация към инвертора. Потребителите, свързани към инвертора, винаги ще бъдат снабдени с енергия, дори в случай на прекъсване на захранването. В допълнение, тези потребители ще бъдат предоставени безплатно!

Моделите Curtois Energy 5k (със съответна мощност 5 kVA) могат да бъдат свързани паралелно, за да им се добави мощност. Можете да свържете до 4 устройства паралелно, за да получите мощност от 20 kVA.

 

Curtois Energy

Curtois Energy е инвертор с чиста синусоида (чиста синусоида), възпроизвежда ток с подобно качество на този на обществената мрежа. Може да се използва за захранване на всички видове устройства.

MPPT РЕГУЛАТОР

Curtois Energy 5kVA също има MPPT технология, т.е. непрекъснато търси номиналната точка на мощност, което дава възможност да се получат най -добрите характеристики от фотоволтаичните панели. В допълнение към увеличаването на енергията на инсталацията, тя оптимизира зареждането на батерията и удължава живота им. Той сканира напрежението на панела, за да намери максималната изходна мощност и е в състояние да регулира напрежението, осигурено от панела, за да го приведе в съответствие с напрежението, което батерията може да приеме.