Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

PWM соларен контролер на натоварването с LCD и USB 10A

Код на продукта: sd171
Наличност: В наличност
40.80лв. с ДДС
Без ДДС: 34.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

PWM соларен контролер на натоварването с LCD и USB 10A
Соларен контролер на натоварването с PWM алгоритъм, 10A с LCD дисплей и два USB порта.  Регулаторът може да зарежда, освен познатите слънчеви батерии, VRLA, AGM, GEL и Li-Ion батерии. За класически батерии с дълбок цикъл могат да бъдат програмирани напрежения за зареждане (13.7V), напрежение на изключване на потребителя (10.7V) или напрежение за възобновяване на консумацията (12.6V). За литиево-йонни батерии напреженията не могат да се променят, те са предварително зададени. Контролерът има възможност да настрои 24 програми от потребителския режим, директно свързани към контролера (12 / 24V). Настройката на напрежението е автоматична, с защита от късо съединение или претоварване, а контролерът за зареждане има светодиоди, показващи състоянието на батерията. От 1h режим до 23h режим, контролерът прави същата програма след 10min, като стартира светлинния източник за период, равен на номера на програмата.Например: 
Режим 1h-При осветяване (когато тъмнината изчезва), след 10min контролерът стартира светлинния източник за 1h спира. 
Режим 2h-При тъмнина, след 10 минути контролерът стартира източника на светлина за 2 часа, след което го спира. 
Режим 00 е, че неговата функция е да направи тъмния залез. 
24-часовия режим на работа е постоянен, включването и изключването се извършва ръчно.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

 10  A
 Да 
 12/24  V
 PWM 

PWM соларен контролер на натоварването с LCD дисплей и двоен USB порт 10A - един важен елемент на всяка автономна фотоволтаична система. Ние от Евроматика ви предлагаме продукт с отлично качество и безупречни характеристики на възможно най-ниска цена. Устройството може да зарежда и Li-Ion батерии, наред с познатите до момента соларни акумулатори, VRLA, AGM, GEL.

Сред характеристиките на уреда можем да посочим:

10 A контролиращо устройство на заряда с 12V 24V система. Разряден ток: 10A, вграден промишлен микроконтролер, автоматично управлява работата на слънчевия панел и батерията в слънчевата система. Двоен USB изход 5V / 2.5A (макс.), за да поддържа зареждане на мобилен телефон;

Уредът предлага множество защитни функции. Соларният контролер има защита от късо съединение, от отворен кръг, обратна защита и защита от претоварване. Пълно 3-степенно PWM управление на зареждането, подобрява ефективността на системата и удължава живота на батерията. За да защити продължителността на живота на вашата батерия, след като напрежението на батерията падне под 8V, соларният контролер ще се изключи автоматично.

Устройството разполага с LCD дисплей, чиято цел е да показва максимално ясно и удобно за четене състоянието и данните. Позволява удобно да се превключват режими и конфигурация на параметри, подходящи за дома, промишлеността, търговията и т.н.

Контролерът на заряда е проектиран за лесно инсталиране и експлоатация. Необходимо е към него да се свърже първо акумулаторът, след това соларният панел и накрая товара. Последователността на демонтажа е обратен на реда на окабеляване. Забележка: Контролерът на натоварването ще се нагрее по време на работа. Моля, погрижете се да го инсталирате на равно, защитено и добре проветриво място.

Нашата дейност е изцяло фокусирана върху предлагането на висококачествени компоненти за фотоволтаични системи, както и напълно окомплектовани решения. В каталога ни е застъпена продукцията на водещи производители от Азия и Европа. Всяко устройство е чисто ново и се предлага със сертификат за произход и съответствие с международно утвърдените стандарти за качество и безопасност.

Бърза поръчка

PWM соларен контролер на натоварването с LCD и USB 10A × 1 бр.

Цена: 40.80лв.