Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

PWM соларен контролер 20А RTD-1220

Код на продукта: RTD-1220
Наличност: В наличност
42.00лв. с ДДС
Без ДДС: 35.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

PWM соларен контролер 20А RTD-1220

Характеристики:

  • Вграден индустриален микроконтролер.

  • Голям LCD дисплей с 5V USB зарядно устройство.

  • Управление - PWM.

  • Вградена защита от късо съединение, защита от отворен кръг, защита срещу обратна връзка, защита от претоварване.

  • Двойна MOSFET обратна токова защита, ниско производство на топлина.

Спецификации:

Модел RTD1220
Напрежение на батерията 12V / 24V автоматично
Зареждащ ток 20A
Ток на разреждане 20A
Макс солар вход <50V
Buck зареждане 14.5V
Плаващо зареждане 13.7V
Спиране на разреждането 10.7V
Освобождаване от зареждане 12.6V
USB изход 5V / 2A
Самостоятелно консумираме <10 mA
Режим на управление PWM
Работна температура -35~+60℃
Размери / Тегло 150 х 78 х 35 mm / 150 g

PWM соларният контролер RTD-1220 е авангардно устройство, предназначено за ефективно управление и регулиране на фотоволтаични енергийни системи, осигуряващо оптимално зареждане и защита на вашите батерии. Със своя капацитет от 20 A, той е подходящ за различни соларни приложения - от малки настройки извън мрежата до по-големи слънчеви енергийни системи.

PWM - усъвършенствана технология за зареждане

Една от ключовите характеристики на RTD-1220 е неговата широчинно импулсна модулация (ШИМ) или Pulse Width Modulation (PWM). PWM е усъвършенствана техника за зареждане, която регулира зарядния ток и нивата на напрежение в поредица от импулси. Това гарантира по-прецизен и контролиран процес на зареждане, удължавайки живота на вашите батерии и увеличавайки максимално тяхната производителност.

Технологията PWM на RTD-1220 е особено ефективна за предотвратяване на презареждане и преразреждане, често срещани проблеми, които могат да доведат до необратима повреда на батериите.

Удобен за потребителя интерфейс и лесна инсталация

Контролерът е снабден с лесен за използване интерфейс, позволяващ лесно наблюдение и конфигуриране на различни параметри. Цифровият дисплей предоставя информация в реално време за състоянието на батерията, тока на зареждане и други жизненоважни показатели. Потребителите могат да персонализират настройките за зареждане въз основа на типа на батерията - оловно-киселинна, гел или AGM.

Освен това, RTD-1220 е проектиран с усъвършенствани функции за безопасност за защита както на соларната система, така и на свързаните устройства. Защитите от претоварване, късо съединение и обратна полярност предпазват от потенциални електрически повреди, повишавайки цялостната надеждност на системата.

Инсталирането на RTD-1220 е максимално лесно и това го прави подходящ избор както за опитни професионалисти, така и за новаците в слънчевата технология. Контролерът е проектиран за дългосрочна работа. Той е способен да издържа на различни условия на околната среда, превръщайки се в идеален избор както за жилищни, така и за индустриални соларни приложения.

PWM соларен контролер RTD-1220 предлага надеждно и ефективно решение за управление на слънчеви енергийни системи. Със своята усъвършенствана PWM технология, удобен за потребителя интерфейс и стабилни функции за безопасност, той осигурява оптимална производителност и дълъг живот на вашите батерии.

Бърза поръчка

PWM соларен контролер 20А RTD-1220 × 1 бр.

Цена: 42.00лв.