Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Мониторинг за OFF-Grid системи Victron Cerbo GX

Код на продукта: Cerbo GX
Наличност: В наличност
921.60лв. с ДДС
Без ДДС: 768.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Мониторинг за OFF-Grid системи Victron Cerbo GX
Този изцяло нов комуникационен център ви позволява винаги да имате перфектен контрол върху вашата система, където и да се намирате, и увеличава максимално производителността на вашата система. Просто се свържете чрез нашия портал за дистанционно управление Victron (VRM) или влезте директно, като използвате отделния GX Touch 50, MFD или нашето приложение VictronConnect, благодарение на добавената му Bluetooth способност. Това последно допълнение към гамата GX съчетава всичко най-добро от свързаността, предефинирайки интелигентните решения за захранване по всякакъв начин.

Гледайте новото видео, което обяснява всичко, което трябва да знаете за инсталирането на новите Cerbo GX & GX Touch 50:

Перфектно наблюдение и контрол
Наблюдавайте състоянието на зареждане на батерията, консумацията на енергия, добива на енергия от PV, генератора и мрежата или проверете нивата на резервоара и измерванията на температурата. Лесно контролирайте ограничението на входящия ток на, или променете настройките, за да оптимизирате системата. Проследяване на сигналите, извършване на диагностични проверки и разрешаване на предизвикателства от разстояние. Cerbo GX превръща всяко предизвикателство за захранването в изживяване без усилие.

Увеличете производителността на вашата система
Cerbo GX максимизира производителността на вашите системни компоненти в реално време и ги поддържа в перфектна симфония. Със своя двуядрен процесор и добавянето на допълнителен CAN-bus порт вече можете да поддържате още по-големи системи; следете отблизо (литиеви) батерии, докато вторият порт може да поддържа до 25 едновременно свързани VE.Can слънчеви зарядни устройства. Новата NMEA 2000-out поддръжка има GX лесно интегриран във всякаква мрежа. Четири резервоарни и четири температурни порта, както и 3 VE. Директните портове, 3 USB порта, 4 цифрови входа и 2 релета ви позволяват да разширите контрола на ново ниво. Максимизирането на производителността на системите никога не е било толкова лесно.

Разширете изгледа си
Новият дисплей GX Touch 50 ви позволява да имате незабавен преглед на вашата система и да регулирате настройките в миг на око. Неговият супер тънък 5-инчов водоустойчив дизайн, монтираната отгоре настройка и опростената му инсталация носят много гъвкавост при създаването на свежо и чисто табло.

Лесно монтиране и конфигуриране
Устройството може лесно да се монтира на DIN-шина (с малък адаптер DIN35 , който не е включен в комплекта) и отделният му сензорен екран вече може да се закрепи върху таблото, като елиминира необходимостта от създаване на перфектни изрези (като при Color Control GX) и е свързан само с един кабел, отнемайки неприятностите, свързани с налагането на много проводници на таблото. Новата му Bluetooth функция позволява бърза връзка и конфигуриране чрез нашето приложение VictronConnect.

Надхитрете всяко енергийно предизвикателство
Cerbo GX служи за безкрайни цели, разширявайки перфектния контрол до най-разнообразните приложения. За решения, включително генератори, като Marine или Backup & Off-grid , той автоматично ще стартира / спре вашия генератор или ще забави запалването до края на „тихите“ периоди. За системите за съхранение на енергия поддържа резервни батерии на 100%, пуска се по време на спиране на тока и пренасочва излишната (слънчева) енергия към собствена консумация, спестявайки ви пари. За RV и аварийни превозни средства той поддържа жизненоважни системи да функционират безотказно, и много други.

Технически данни:

  • Захранващо напрежение: 8-70 V DC
  • Монтаж: стена или DIN шина (35 mm)
  • VE.Директни портове (винаги изолирани): 3
  • VE.BUS портове (винаги изолирани): 2 паралелни RJ45 гнезда
  • VE.CAN: да - не изолиран
  • Външни размери: 78 x 154 x 48 mm
  • Диапазон на работната температура: -20 до +50 C
Бърза поръчка

Мониторинг за OFF-Grid системи Victron Cerbo GX × 1 бр.

Цена: 921.60лв.