Соларни контролери

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: Morningstar
  EIA-485 / RS-232 адаптер Morningstar EIA-485 RSC-1 Чрез конвертиране в EIA-485 RSC-1 позволява до 128 продукта на Morningstar да комуникират на една и съща комуникационна шина и на много по-големи разстояния. Типичните конфигурации включ..
  134.40лв. с ДДС
 • PWM соларен контролер на натоварването с LCD и USB 10A Соларен контролер на натоварването с PWM алгоритъм, 10A с LCD дисплей и два USB порта.  Регулаторът може да зарежда, освен познатите слънчеви батерии, VRLA, AGM, GEL и Li-Ion бате..
  40.80лв. с ДДС
 • Производител: Morningstar
  Адаптер Morningstar PC MeterBus Adapter PC Meterbus адаптерът на Morningstar (MSC) преобразува контролен порт на контролера (конектор тип RJ-11) в стандартен RS-232 сериен конектор за връзка с компютър или друго оборудване. MSC може да се използва..
  79.20лв. с ДДС
 • Външен соларен контролер на натоварването PWM 10A Контролер тип PWM за външен монтаж, благодарение на защитата от влага с включен цифров дисплей и температурен датчик. Регулаторът има възможност да се настрои на 17 програми от потребителския режим (..
  60.00лв. с ДДС
 • Производител: Morningstar
  Дистанционен температурен сензор Morningstar RTS RTS се препоръчва винаги, когато температурата на батерията варира над 5 ° C (9 ° F) през годината. RTS е съвместим с: SunSaver MPPT ™  TriStar MPPT ™  SunKeeper ..
  73.20лв. с ДДС
 • Производител: Morningstar
  Защита от повреди на земята Morningstar GFPD-150V GFPD на Morningstar повишава безопасността и гъвкавостта на дизайна във външни мрежи и фотоволтаични системи. Защитата от повреди на земята използва в електрическите системи, за да се предотврати н..
  460.80лв. с ДДС
 • Производител: Morningstar
  Защита от повреди на земята Morningstar GFPD-600V GFPD на Morningstar повишава безопасността и гъвкавостта на дизайна във външни мрежи и фотоволтаични системи. Защитата от повреди на земята използва в електрическите системи, за да се предотврати н..
  914.40лв. с ДДС
 • Производител: Morningstar
  Комуникационна система Morningstar MeterHub MeterHub позволява на няколко контролера да споделят един единствен TriStar измервателен уред и да показват както единични контролни данни (TriStar # 1, TriStar # 2…), така и агрегирани данни за ц..
  238.80лв. с ДДС
 • Производител: Morningstar
  Релеен драйвер Morningstar Relay Driver RelayDriver ™ на Morningstar е логически модул, който осигурява функции за управление на високо ниво, като аларми за високо / ниско напрежение, контрол на натоварването и старт на генератора. ..
  351.60лв. с ДДС
 • Производител: Morningstar
  Cоларен контролер Morningstar ProStar PS-15 Третото поколение ProStar PWM контролер на Morningstar предлага допълнителни функции и възможности, като същевременно запазва същия форм-фактор, качество и надеждност, което е направило ProStar водещия све..
  234.00лв. с ДДС
 • Производител: Morningstar
  Cоларен контролер Morningstar ProStar PS-15M Третото поколение ProStar PWM контролер на Morningstar предлага допълнителни функции и възможности, като същевременно запазва същия форм-фактор, качество и надеждност, което е направило ProStar водещия св..
  369.60лв. с ДДС
 • Производител: Morningstar
  Cоларен контролер Morningstar ProStar PS-15M-48V Prostar PS-15M-48V предлага няколко уникални функции: По-дълъг живот на батерията и подобрена производителност на системата. Идва с високо прецизен цифров метър. Патентованата PWM батерия ..
  458.40лв. с ДДС
 • Производител: Morningstar
  Cоларен контролер Morningstar ProStar PS-15M-48V PG ProStar PS-15M-48-PG на Morningstar е соларен контролер от среден клас, подходящ за професионална и потребителска употреба. Този модел от второ поколение разполага със следните нововъведения..
  492.00лв. с ДДС
 • Производител: Morningstar
  Cоларен контролер Morningstar ProStar PS-30 Третото поколение ProStar PWM контролер на Morningstar предлага допълнителни функции и възможности, като същевременно запазва същия форм-фактор, качество и надеждност, което е направило ProStar водещия све..
  312.00лв. с ДДС
 • Производител: Morningstar
  Cоларен контролер Morningstar ProStar PS-30M Третото поколение ProStar PWM контролер на Morningstar предлага допълнителни функции и възможности, като същевременно запазва същия форм-фактор, качество и надеждност, което е направило ProStar водещия св..
  450.00лв. с ДДС
 • Производител: Morningstar
  Cоларен контролер Morningstar ProStar PS-30M-PG Третото поколение ProStar PWM контролер на Morningstar предлага допълнителни функции и възможности, като същевременно запазва същия форм-фактор, качество и надеждност, което е направило ProStar водещия..
  484.80лв. с ДДС
 • Производител: Morningstar
  Cоларен контролер Morningstar SHS-10 Контролерът SHS ™ на Morningstar е специално проектиран да посрещне нуждите на селските домашни слънчеви системи в развиващите се страни. Той осигурява много функции и ползи, които не са налични на други ко..
  88.80лв. с ДДС
 • Производител: Morningstar
  Cоларен контролер Morningstar SHS-6 Контролерът SHS ™ на Morningstar е специално проектиран да посрещне нуждите на селските домашни слънчеви системи в развиващите се страни. Той осигурява много функции и ползи, които не са налични на други кон..
  66.00лв. с ДДС
 • Производител: Morningstar
  Cоларен контролер Morningstar SHS-NL-10 Контролерът SHS ™ на Morningstar е специално проектиран да посрещне нуждите на селските домашни слънчеви системи в развиващите се страни. Той осигурява много функции и ползи, които не са налични на други..
  105.60лв. с ДДС
 • Производител: Morningstar
  Cоларен контролер Morningstar SHS-NL-6 Контролерът SHS ™ на Morningstar е специално проектиран да посрещне нуждите на селските домашни слънчеви системи в развиващите се страни. Той осигурява много функции и ползи, които не са налични на други ..
  79.20лв. с ДДС
БЪРЗО ПОВИКВАНЕ