Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Ветрогенератор 90W – 12V VoltecEnergy

Код на продукта: VoltecEnergy 90W 12V
Наличност: няма
320.40лв. с ДДС
Без ДДС: 267.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Ветрогенератор 90W – 12V VoltecEnergy

Този малък ветрогенератор е предназначен за зареждане на 12V система или може да бъде свързан към домашната мрежа 230V (когато използвате мрежов инвертор). Лесен за инсталиране, само 2 жици -  плюс и минус. Подходящ е за захранване с осветление, както и поддръжка на улично осветление, работещо в хибридна система. Поради изключително малките си размери този модел ветрогенератор е предназначен предимно за мобилни приложения. Той може да се монтира на лодката, караваната, за захранване на улична реклама, светофари или предаватели за телекомуникации. Стартирането на вятъра е 1 m / s. При 11m / s генераторът достига 80W. Може да достигне дори до 150W. Ветрогенератора е оборудван с контролер за зареждане, подходящ за 12V система.

Комплектът се състои от:

- Генератор 12V / 24V (в зависимост от версията)

- 6 броя остриета

- Опашка на ветрогенератора

- Винтове за монтаж

- Контролер за зареждане 12V или 24V (в зависимост от версията)

 

Технически данни:

- Максимална мощност: 150W

- DC напрежение: 12V

- Номинален ток: 6,6A

- Брой остриета: 6 

- Начална скорост на вятъра: 1,5m / s

- Номинална скорост на вятъра: 12m / s

- Максимална скорост на вятъра: 12m / s

- Размери: 470x400x350mm

- Тегло: 8,8 kg

Устойчив, надежден и лесен за използване, 12-волтовият ветрогенератор VoltecEnergy представлява ефективна система, която по екологично чист начин трансформира енергията на вятъра в електрическа енергия. Генераторът може да се поръча в два варианта на мощността – 12 и 24V, в зависимост от приложението. Предлага се в комплект с 6 броя остриета и опашка, както и с винтове за монтаж и контролер за зареждане.

Принцип на работа и приложение

Ветрогенераторът е природосъобразно устройство, което преобразува вятърната енергия в електричество. Вятърните течения взаимодействат с ротора на вятърната турбина, което го кара да се върти. Роторът е свързан с генератор, който извежда генерираната от турбината електроенергия.

По този начин вятърната турбина представлява малка електроцентрала, която може да осигурява електричество за малки гаражи, оранжерии и захранване на невзискателно електрическо оборудване. Поради съвсем компактните си размери турбината на VoltecEnergy е напълно подходяща за широк диапазон от мобилни приложения и временни съоръжения.

Предимства на вятърните турбини

С всяка година алтернативните енергийни източници се разрастват бързо и навлизат във всяка сфера на живота. 12-волтовият вятърен генератор произвежда енергия, без да допринася за вредните ефекти от изгарянето на изкопаеми горива. Те ефективно преобразуват възобновяемите енергийни източници в електрическа енергия.

12v вятърен генератор помага за генериране на подходящо електричество, без да се използва какъвто и да е вид изкопаемо гориво. От екологична гледна точка, той е идеалното решение, но ползите от използването му не се изчерпват само с грижата за нашата планета. Ветро-турбините дават независимост и позволяват да се спестят пари.

Спокойно можете да инсталирате малкият ветрогенератор на VoltEnergy на своята лодка или каравана, за да си осигурите допълнителна електроенергия, без излишно натоварване на акумулаторната батерия. Моделът е подходящ за захранване на улично и дворно осветление, и пригоден за работа в хибридни системи. При наличие на мрежов инвертор, може да се свърже към домашната мрежа на 230V напрежение.

Предлага се в комплект с необходимите за монтаж и експлоатация аксесоари!