Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Мини ветрогенератор с три перки 300W

Код на продукта: sd123
Наличност: В наличност
1 008.00лв. с ДДС
Без ДДС: 840.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Мини ветрогенератор с три перки 300W

Евроматика ви предлага мини ветрогенератор с три ротиращи плоскости (перки) и мощност 300W. С висока производителност и изключително изгодна цена, вятърната система може да замести фотоволтаичната ви домашна централа в периодите с кратко слънчево греене. Генераторът е подходящ за битови нужди и за малки селскостопански обекти.

Превърнете силата на вятъра в електричество

Вятърната турбина, представена тук представлява генератор на електрическа енергия, задвижвана от движението на въздушните маси. Аерогенераторите са много рентабилен вариант за оптимизация на енергийните разходи и устойчивост. Техните преки прецеденти са вятърните мелници, използвани в миналото за смилане на зърно и превръщането му в брашно.

В случая се използва мощността на вятъра и по-конкретно кинетичната енергия на движещия се въздух, която осигурява механично задвижване на витловия ротор, който чрез механична трансмисия върти ротора на генератор. Обикновено се касае за трифазен ветрогенератор, който превръща ротационната механична енергия в електрическа.

Еволюцията на най-новите технологии във възобновяемите енергийни системи ни даде достъп до вертикалната вятърна турбина. Тя е високо усъвършенстван генератор на електроенергия от вятъра с оптимална производителност, който отговаря на нуждите на всеки потребител. Вятърните централи, включително тези от най-компактен тип имат множество предимства, сред които:

  • Производство на енергия, която се възобновява;
  • Неизчерпаем източник на електроенергия;
  • Не замърсява околната среда;
  • Позволява да се намали драстично употребата на изкопаеми горива;
  • Дава възможност за ограничаване вноса на електричество;
  • Подпомага финансовия просперитет и местната заетост в селските региони;
  • Допринася за устойчиво развитие.

Съществуват различни видове ветрогенератори, в зависимост от тяхната мощност, разположението на тяхната ос на въртене, вид и т.н. Ветрогенераторите могат да работят изолирано или групирани във вятърни централи, отдалечени една от друга, в зависимост от въздействието върху околната среда и турбулентността, породена от движението на перките.

За да осигури захранване на мрежата, вятърната турбина трябва да бъде оборудвана със система за синхронизация, така че честотата на генерирания ток да се поддържа перфектно синхронизирана с честотата на мрежата. Още през първата половина на ХХ век производството на електроенергия чрез вятърни ротори е доста популярно в изолирани къщи, разположени в селските райони.

Миниветрогенераторът, предлаган от нас, се отличава с изключителна здравина и устойчивост на всякакви метеорологични условия. Корпусът му е изработен от лазерно обработена поцинкована стомана, а перките от UV устойчиво композитно стъкло. Тази комбинация осигурява лекота на роторната конструкция, така че ниското тегло да доведе до липса на вибрационни препятствия.

Продуктивността на електрогенериращото съоръжение се комбинира с широката му приложимост. Вятърните системи, включени в каталога ни произвеждат електрически ток посредством алтернатор с магнитни компоненти – най-често неодимови магнити за редки земни маси. Вертикалният монтаж на генератора гарантира максимална устойчивост и продуктивност дори в зони с много силни пориви на вятъра и повишена влажност на въздуха.

В случай че се възползвате от изгодната цена и отличните характеристики на 300-ватовия ни ветрогенератор мини модел, имаме пълната готовност да ви снабдим и с допълнителните компоненти/аксесоари, нужни за неговата работа.

В каталога ни ще откриете съвместими индикатори с дисплей за осведомяване относно количеството продуцирана електроенергия, и контролери за фиксиране и разсейване на излишния електрически заряд от ветрогенератора. Контролерите предоставят възможност за получаване на точно толкова количество електричество, от каквото се нуждае съответната батерия, без да се прекъсва захранването на батериите.

Вижте още: ветрогенератор на изгодна цена

Бърза поръчка

Мини ветрогенератор с три перки 300W × 1 бр.

Цена: 1 008.00лв.