Автоматични стъклени сензорни врати с фотоклетка — Евроматика

Стъклени сензорни врати

Няма добавени продукти в тази категория.

Евроматика ви дава възможност да се възползвате от богата гама стъклени сензорни врати с напълно автоматизирана функция. Предлагаме изработка по стандартни и индивидуални размери, както и доставка и монтаж на същите на територията на цялата страна. Спрямо изискванията и нуждите на всеки отделен обект, имаме готовност да добавим и допълнителни аксесоари – люкове и прозорци, сензори против задимяване и т.н.

Характеристики и предимства

Това, с което сензорната врата се отличава от сходните на нея съоръжения, е напълно автоматизираното движение на крилото/крилата. Нашите автоматични стъклени врати са оборудвани с радари и фотоклетки, които при активиране на предварително зададен режим, осигуряват движението на крилото по фиксиран път.

Вратите със сензорна функция са нещо, през което преминаваме ежедневно, посещавайки супермаркета, бензиностанция, офис или друга административна сграда. Характерно за автоматично задвижваните портали е прозрачното им стъклено крило. Обикновено се използват двукрилни плъзгащи се врати, като в зависимост от трафика и широчината на входа, може да се отваря само едното или и двете крила едновременно.

Можем да изработим и доставим напълно окомплектовани врати с фотоклетка, включващи необходимите аксесоари и задвижващи механизми за работа на конкретното съоръжение. Остъклението на крилата би могло да бъде стъклопакет, единично или закалено стъкло, както и тип триплекс. Профилите се изработват в различна конфигурация и цвят по избор на клиента. По-важно в избора на сензорна врата обаче е автоматичното задвижване.

Последно поколение автоматично задвижване

Вратите ни са оборудвани с автоматика на италианската марка Motor Line. Обикновено се предоставя пълен набор от компоненти, включващ 2 сензора, програмен блок и набор от фотоклетки. Автоматиката на марката е приложима към всякакъв тип съоръжения. Може да се използва върху изцяло стъклена врата, включваща обезопасено стъкло без периметрови профили, както и върху врата от двоен стъклопакет с вградени люкове и прозорци.

Сензорите за присъствие подават сигнал към командния елемент, при който едно или и двете крила се плъзгат, за да осигурят свободно преминаване на хора. Редица функционалности ви позволяват да персонализирате отварянето на вратата спрямо индивидуалните възможности и изисквания на сградата.

Опционалните функции включват регулируема скорост на отваряне и затваряне, както и опция за регулируема дължина и скорост в зоната на мекия стоп. Автоматичните системи, задвижващи нашите стъклени сензорни врати са оборудвани с аварийно захранване (3 батерии 12V / 1.2AH), обезпечаващи свободното преминаване при аварии и прекъсване на електроподаването.

За да бъде гарантирана безопасността на хората в обекта, е осигурено и аварийно евакуационно отваряне на ръка. Изборът на функции включва също и принудително отворено и принудително затворено положение, еднопосочно излизане и двупосочна работа.