Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Пожароустойчиви Врати - Novoferm

Код на продукта: Fire Resistant
Наличност: В наличност
0.00лв. с ДДС
Без ДДС: 0.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Защитата на вашия дом или служебно пространство е от изключително значение, затова е препоръчително да добавите не просто врати, а пожарозащитни врати за по-голяма сигурност. Novoferm са немска компания, доказала се през години с предлагането на качествени продукти. Тази фирма, основана в Изелбург, Германия, е водещ производител на различни типове врати, включително и поражоустойчиви, които отговарят на на най-новите европейски директиви и стандарти в тази област.

Предпазните мерки като монтирането на качествени противопожарни врати на изгодни цени, намаляват значително риска от разрастване на огъня и ограничава щетите след това. Пожароустойчивост, наричана още степен на противопожарна безопасност при затваряне, базирана на защитна система, която възпира разпространението на пламъците и дима между отделните помещения на конструкцията или извън нея.

В Европа стандартите за устойчивост на огън уеднаквени с въвеждането на новия стандарт EN 16034, който се отнася до противопожарните врати като огнеупорни врати. По тази причина всички продукти с тази цел, предлагани от нас, са съобразени с с клас на устойчивост на огън EI2 60  и EI2 90, който също и е утвърден от ГД "ПБЗН" на МВР. Всяко крило на пожарозащитните врати има дебелина от 58 мм, съчетани с ъглова каса, която осигурява лесен и бърз монтаж на различни видове стени. Дългата експлоатация на се гарантира посредством достигналия клас за самозатваряне, познат като С5 (200 000 цикли) и съобразен с регламента EN1191.

При нас може да поръчате веднага подходящата пожарозащитна врата за вашето жилище, индустриално помещение или бизнес сграда. Освен със своята здравина и практичност, продуктите ни се отличават с елегантен и семпъл дизайн, който ще пасне на интериора на всяко помещение. Имате възможност да избирате и от богата цветова гама, за да придадете завършен вид на вашата врата. В случай че имате допълнителни въпроси, свързани с пожароустойчивите врати в нашия асортимент, се свържете с екипа ни за консултация.

Бърза поръчка

Пожароустойчиви Врати - Novoferm × 1 бр.

Цена: 0.00лв.