ᐉ Пожароустойчиви врати на ниски цени в София, Пловдив и цялата страна — Евроматика

Пожароустойчиви врати

Няма добавени продукти в тази категория.

Наред с богата гама висококачествени метални портали и оградни съоръжения, Евроматика ви предлага също изработка и монтаж на пожароустойчиви врати на цена, напълно съответстваща на нуждите и възможностите на различните бизнес и частни клиенти. Ако стопанисвате търговски, складови, производствени и сервизни помещения, в които съществува риск от пожар, то ето какво трябва да знаете:

Свойства и преимущества

Противопожарната порта помага да се забави разпространението на огън и дим в дадена сграда, ограничавайки зоната на пожара и дима в определена зона за по-дълъг времеви интервал. Това дава възможност за навременно евакуиране на хората, намиращи се в обекта и спомага за ограничаване на щетите в сградата. Същевременно се осигурява възможност огнеборците да овладеят пламъците по-бързо, действайки в по-тесен по площ периметър.

Компанията ни предлага разнообразие от противопожарни портали, подходящи за използване в жилища и търговски обекти. Накратко те са оптимална комбинация от практичност и стилен дизайн. Благодарение на високия клас материали, използвани за изработка имат дълъг експлоатационен живот и могат да се съчетават с различни атрактивни аксесоари – дръжки, панти, т.н.

Ето още информация за предимствата на тази група съоръжения:

Произведени от специализирани плочи и пожароустойчиви стъкла за повишена производителност

Вратите с противопожарни функции се произвеждат от рециклирани, високопроизводителни плочи, осигуряващи различна по продължителност защита в случай на пожар. Можете да поръчате модел с предпазна функция от 60 или 120 минути. Създадени са чрез използването на 100% нетоксичен материал и не отделят никакви  токсични газове при изгаряне, което ги прави безопасни за използване в частни и обществени пространства.

В случай че искате да добавите към вратата допълнителен акцент, то може да включите в нейния дизайн и пожароустойчиво стъкло. Стъклото служи като защита срещу разпространението на огън и дим и подобрява цялостната функционалност на вратата.

Обикновеното стъкло би се спукало доста рано по време на пожар, което ще позволи на пламъците да се разпространяват по-бързо в цялата сграда. Пожароустойчивото стъкло ще издържа на топлината много по-дълго, забавяйки разпространението на огъня.

Разширен набор от цветови опции, размери и покрития

Предлагаме изработка, доставка и монтаж на пожароустойчиви врати в Пловдив и всеки друг град на страната. Изработени във всякакъв цвят и размер, нашите противопожарни портали могат да бъдат персонализирани, за да отговорят на естетическите нужди на практически всяка сграда и проект. С огромна гама от цветове и покрития, изработването на продукт по ваша индивидуална идея никога не е било по-лесно.

Не трябва да забравяме, че друго много съществено предимство на вратите са техните размери. Могат да бъдат проектирани в два основни варианта – еднокрилни и двукрилни. В същото време всяка врата ще бъде изработена в размерите, които са нужни за вашето помещение или сграда. В комбинация с богатата цветова палитра вратата ви се превръща не просто в екстериорен елемент, а в животоспасяващо средство.

Гарантирана безопасност от утвърден производител

Вратите с повишена пожароустойчивост са невероятно важни, но често биват пренебрегвани като надеждно средство за осигуряване на максимална безопасност в офиси, обществени сгради и домове. Ние ценим високо функционалността на предлаганите от нас съоръжения, тяхната издръжливост и визия. Преди всичко обаче, държим на безопасността, която гарантираме на своите клиентите чрез еднокрилните и двукрилните пожароустойчиви врати.

Ако все още се колебаете дали този тип врата е подходяща за вас, свържете се с нашите консултанти. С удоволствие ще ви предложим допълнителна информация относно специфичните свойства и характеристики на произвежданите от компанията ни пожароустойчиви врати на конкурентни цени, убеждавайки ви в техните безспорни плюсове.