Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Плътен плъзгащ се портал с пълнеж сандвич панели

Код на продукта: Плътен портал
Наличност: В наличност
По запитване
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Размери: по задание на клиента

Покритие: цинк + прахово боядисване

Цвят: по избор на клиента по RAL

Размери на профил колони: 100x100 мм

Размери на профил рамка: 60x40 мм

Пълнеж: термопанели

Монтаж чрез анкериране или бетониране на стълбовете

Италиански части и аксесоари

Възможно задвижване с двигатели Acer

Предлагаме изработка, доставка и монтаж на висококачествен плътен плъзгащ се портал с пълнеж от сандвич панели. Евроматика предлага разнообразие от затварящи съоръжения – оградни пана и портални врати, подходящи за частни имоти, производствени предприятия и обекти със специално предназначение. Разумна цена за продукти с най-високо качество и функционалност.

Характеристики на изделието

Плътният портал е с конструкция, изградена от сандвич панели. Термопанелът е с пълнеж от полиуретанова пяна или минерална вата. Той има добри противошумови и термоизолационни свойства.Порталът се изработва по размери, зададени от клиента, както и в цвят, избран отново от него. Изборът се простира в богата гама разцветки по RAL каталог.

Панелът е с прахово боядисано полимерно покритие върху поцинковани метални профили, чиито антикорозионни свойства удължават значително живота на съоръжението. Боите, използвани от нашата компания са разработени да бъдат устойчиви на изключително агресивна среда, включително широки температурни амплитуди, UV лъчи и влага.

Размерът на профил колоните е 100 х 100мм, а на профил рамката – 60 х 40 мм. Монтажът се изпълнява чрез анкериране или бетониране на стълбовете. Здравината на конструкцията е от ключово значение и зависи в голяма степен от метода на укрепване. Тъй като портата се движи по релсов път, монтажът ще включва и инсталиране на релсово трасе.

Когато монтажът се повери на нашия екип с качеството няма да бъдат направени никакви компромиси. В случай че се избере монтаж върху бетонен фундамент, имаме готовност и техническата възможност да изградим съответната основа. При желание за собствен монтаж от страна на поръчителя, предоставяме всички крепежни и свързващи елементи за присъединяване на портала.

Подобно масивно съоръжение е трудно да се задвижва ръчно, затова препоръчваме движението на плъзгащият портал да се автоматизира. Ние сме официален доставчик на автоматиката за дворни и индустриални портални врати на италианската марка LIFE Integration, което ни дава възможност да предоставим задвижването и аксесоарите на преференциални цени.

Възможно е задвижване и с двигатели Acer.

Нашите метални дворни врати са с гарантирано високо качество!

Бърза поръчка

Плътен плъзгащ се портал с пълнеж сандвич панели × 1 бр.

Цена: По запитване