ᐉ Плътни портални врати на топ цени с монтаж в цялата страна — Евроматика

Плътни портални врати

Покажи:
Подредба:

Ние от Евроматика предлагаме изработка и монтаж на различни по вид, модел и размер плътни портални врати. В зависимост от вашите нужди и изисквания имаме възможност да изработим подходящата за вашето открито пространство врата. Плътните портали могат да се изработят по индивидуален дизайн в желания от вас цвят.

Предимства и характеристики

“Моят дом е моята крепост” гласи един доста небезивестен цитат. И наистина с правилните плътни портали, бихте могли да превърнете в непревземаема крепост своето лично пространство, така че да бъде достъпно само за вас, вашите близки и приятели. Подарете си спокойствие и сигурност, като заложите на надеждни, масивни и плътни портални врати, способни да подобрят визията на вашия двор.

Технологията, която използваме за нюансиране на вратите, е на прахова основа. По този начин гарантираме един по-наситен и траен цвят на вашата врата, осигурявайки дълготрайно съхранение на нейния горен защитен слой. Изборът ви се простира между голям брой разцветки по RAL каталог и различни декори, включително дървесни и камък.

Самата конструкция на нашите портални врати е здрава заради плътните метални профили, които се използват за тяхната изработка. Чрез употребата на висококачествени материали, безкомпромисна структура и изпипаната до последния детайл изработка на всяко съоръжение, ние успяваме да осигурим добър краен продукт за своите клиенти.

Изпълнението може да бъде със сандвич панел с пълнеж от пенополиуретан, ламарина или поликарбонат. Също така сме готови да изработим плъзгащ се портал с пълнеж от естествен камък. Изборът на носещите елементи се прави на база модел и спрямо индивидуалните параметри на отвора, за да се гарантира стабилност и да се предпазят крилата от увисване.

В случай че сте се спряли на този плътна портална врата за вашия дом или индустриално помещение, но все още имате допълнителни въпроси или определени изисквания, то не се колебайте да се свържете с нас за повече информация. Плътните портални врати са правилното решение, ако целите да защитите своето пространство за дълго време.