Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Конзолен плъзгащ се портал с пълнеж метални профили

Код на продукта: Конзолен - Метални Профили
Наличност: В наличност
По запитване
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Размери: по задание на клиента

Покритие: цинк + прахово боядисване

Цвят: по избор на клиента по RAL

Размери на профил колони: 100x100 мм

Размери на профил рамка: 60x40 мм

Пълнеж: метални профили

Монтаж чрез анкериране или бетониране на стълбовете

Италиански части и аксесоари

Възможно задвижване с двигатели Acer

 

Евроматика ви предлага стилен и функционален конзолен плъзгащ се портал с пълнеж от метални профили. С него осигурявате максимална защита на своето дворно или бизнес пространство, запазвайки удобството си при ежедневното преминаване на входно-изходната зона. Порталът се изработва в размери, посочени от клиента. По ваше желание, движението на крилото може да се автоматизира с италиански двигатели Acer.

Особености и предимства на модела

Плъзгащите се портали тип Конзола са перфектен избор по отношение на удобство и сигурност. С тях всеки имот ще направи перфектно първо впечатление, особено предвид богата гама разцветки по RAL каталог, в които ги предлагаме. Покритието е не само декоративно, но има и защитни свойства, предпазвайки металните профили от агресивното въздействие на околната среда.

Основни характеристики на нашите плъзгащи се конзолни портали са:

  • Високо ниво на защита срещу неправомерно проникване;
  • Позволяват инсталиране на системи за контрол на достъп и автоматично задвижване;
  • Ниски нива на шум;
  • Хидро и топлоизолация;
  • Естетичен външен вид.

Порталът тип конзола, който ви представяме се изработва от поцинковани метални профили с размер на профил колоните: 100 х 100мм и на рамка 60 х 40мм. Съоръжението включва висококачествени италиански части и аксесоари, които повишават неговата ефективност и гарантират дългата му и безпроблемна работа.

При конкретният модел са налични два метода на монтаж: чрез анкериране или вграждане на стълбовете в бетонов фундамент.

Автоматизирано движение или не?

Без наличието на надежден и висококачествен портал не може да функционира нито една индустриална зона и частно дворно пространство. Когато е необходимо да се предотврати свободния достъп на външни лица, и в същото време да се улесни движението на собствениците през  входната точка, автоматичното задвижване на крилото е най-добрата опция.

С навлизането на новите технологии автоматичните портали замениха класическите ръчни модели. Автоматизацията добавя удобство, но води до по-висока цена на продукта. Колко оправдани са разходите и винаги ли е необходимо автоматично задвижване на портала? Отговорът зависи изцяло от предпочитанията на клиента и приложението на затварящото съоръжение.

В общи линии оскъпяването на конзолния портал е оправдано, защото отварянето и затварянето му се управляват дистанционно, така че не се изискват физически усилия. При лошо време няма да ви се налага да слизате от автомобила. Нужно е просто да натиснете съответното копче на дистанционното управление.

Задвижван от мощния италиански двигател Acer, порталът се отваря значително по-бързо, отколкото ако се използва човешка сила. Нашият екип е готов да ви консултира относно избора на система за автоматично управление на портала. Монтажът както на самия конзолен плъзгащ се портал, така и на автоматиката може да бъде поверен на квалифицираните ни монтажни екипи. Офертата ни е валидна за цялата страна.

Ако търсите висококачествена дворна врата, това е едно чудесно решение!

Бърза поръчка

Конзолен плъзгащ се портал с пълнеж метални профили × 1 бр.

Цена: По запитване