Плъзгащи портални врати на топ цени — Евроматика

Плъзгащи се портални врати по релсов път

Покажи:
Подредба:

Евроматика е лидер в производството на сложни метални съоръжения, в това число и на плъзгащи портални врати на изгодни цени. От нас ще получите качество, кратък срок на изпълнение, доставка и професионален монтаж – всичко това на достъпна цена. Нашите автоматични врати от този тип са отлично средство за затваряне на големи дворни пространства с възможност за преминаване на леки и тежкотоварни автомобили.

Защо са добро решение?

Нашите портални плъзгащи врати са предпочитан избор от много клиенти, защото естетическият им външен вид е добър. Макар и с големи размери, те се изработват от горещо поцинкован профил, което ги прави предпочитани и най-удачен избор за затваряне на открити пространства. Благодарение на защитното им покритие, издържат на  намокряне, а също на големи температурни амплитуди.

Устройството им се състои от носещи колони, метални профили или оградни пана с термо пълнеж, релсов път и вградени в крилото колела. Вратата се придвижва благодарение на колелата по релсовия път, като размерите на отделните елементи могат да варират спрямо големината на вратата и отвора за затваряне.

Всички компоненти са изработени от поцинкован ламаринен профил. Използваме продукти на водещи италиански и швейцарски производители, включващи сандвич панели, аксесоари и автоматика, каквато е нужна на всички портални врати, плъзгащи се по релси. Предвид мащабите на едно подобно съоръжение, ръчното задвижване на крилото не е удачно решение.

Стабилната им конструкция ги прави по-издръжливи на всякакво натоварване. Единственият недостатък е преминаването на превозни средства върху самата релса и нейното замърсяване. Това не е сериозен проблем, защото нашите плъзгащи портални врати, са на ниски цени и по-икономичен вариант спрямо други съоръжения.

Възможност да избирате

Относно цветовата гама то тя е богата, а цветът на врата се изработва по желание на клиента. Вратите, които изработваме, се боядисват прахово и са снабдени със специално защитно покритие. Покритията се предлагат в над 200 цвята по каталога на RAL, но могат да се изберат и различни декоративни варианти – дървесина, камък, тухла и т.н.

Произведените от нас плъзгащи портални врати по релсов път, се комбинират с автоматично задвижване, което да ускори движението на крилото и преминаването на превозни средства. Двигателите са съобразени с теглото на вратата и може да варира до няколко тона. Независимо дали става въпрос за леки коли и тежкотоварни автомобили, автоматизацията осигурява безпроблемно преминаване при всякакви условия.

Ако имате специфични предпочитания за своята плъзгаща се портална врата, относно размер, цвят и дизайн, можете да го обсъдите с нашите специалисти. Те ще ви предложат най-добрата оферта, базирана на вашите нужди и финансови възможности.