Пешеходни дворни и индустриални врати — Евроматика

Пешеходни дворни и индустриални врати

Няма добавени продукти в тази категория.

Освен за удобството на порталите и вратите при влизане на превозни средства е препоръчително да се осигури безпроблемното и бързо преминаване и в пешеходната част към домашния двор или индустриалното помещение. Ето защо освен всички видове портални врати от Евроматика сме предоставили на клиентите си възможността да поръчат високачествени пешеходни дворни и индустриални врати.

Конструкцията на този тип врати е направена от доста издръжливи материали, които са устойчиви срещу външните метерологични условия.

Пешеходните дворни и индустриални врати с дистанционно отваряне са изработени от поцинковани метални профили боядисани с прахово покритие и се предлагат отново в изключително разнообразна цветова гама, която може да задоволи всяко цветово желание на клиента. Чрез праховото боядисване в избрания от вас нюанс вратата ще се превърне не просто в портал, а като завършек на цялостния екстериор на сградата.

За по-голяма сигурност и персонализация на вратата може да монтирате различни типове брави с ръчно заключване или електрически насрещник за контрол на достъпа. По този начин ще изберете по-удачния според вашите нужди и време вариант за заключване и отключване. И разбира се, ще се предпазите от нежелани посетители по всяко време.

В случай че вече сте готови с вашето пространство и остава да добавите само пешеходни дворни и индустриални врати; или ако пък сте решили да подмените вече старите врати, то не се колебайте да се свържете с нас. Нашият екип ще съдейства с информация и съвети какъв тип врата да поръчате спрямо мястото, за което е предназначена, честотата на употреба, външните условия и фасадата на сградата, където ще бъде монтирана.