ᐉ Охранителни ролетки — Евроматика

Охранителни ролетки

Няма добавени продукти в тази категория.

Основното предимство на охранителните ролетки е да гарантират сигурност на дома ви от нарушителите. Трудно е да се премахнат или да се заобиколят охранителните ролетки, защото те са много близо до прозореца или вратата и не могат да бъдат издърпани или прекъснати без много усилия и шум. Освен че са визуален и физически стопер. Всъщност обаче предимствата на този тип продукти зависи основно от вида охранителни ролетки, който сте решили да поставите на вашия обект. Най-общо в Евроматика те се делят на плътни ролетки, с топлоизолация, решетъчни (оплетки), тип перфорация.

 

Плътни ролетки

Направени от плътни ламети, тези охранителни ролетки съчетават комбинация от сигурност от влизане с взлом, предпазват обекта от въшните метерологични влияния и спомагат регулацията на навлизащата светлина. Навиват се изцяло безшумно и лесно, не отнемайки много пространство при монтаж. Съвременните охранителни ролки са съобразени с формулата – „гъвкавост, функционалност, качество, достъпност, защита“.

 

Охранителни ролетки с топлоизолация

Подобни на първия вид тези ролетки има и допълнителен слой от полиуретанов пълнеж, който подсигуря по-голяма енергийна ефективност, запазвайки нивото на температурата в помещението. Чудесно допълнение за търговски обекти, гаражи и други.

 

Решетъчни (оплетки)

Охранителните решетъчни оплетки са подходящи най-вече за обекти в големи търговски площи, където има допълнителна охрана. Тези ролетки правят обекта видим дори при неработещ режим, така потенциалните клиенти да могат да разгледат предлаганите продукти. Въпреки че всичко при тях се вижда, то те също са толкова надеждни и устойчиви при опит за нерегламентирано влизане. Проектирани са от поцинковани стоманени пръти, които са захванати със стоманени скоби.

 

Тип перфорация

Както подсказва и самото име на охранителните ролетки, те наподобяват голям перфориран алуминиев лист. По-плътни от решетъчните, но с по-добра видимост от плътните ролетки, този продукт изглеждат еднакво добре на вътрешни търговски обекти и като външна защита. Тяхното най-голямо предимство е, че не отнемат от светлината, като същевременно да достатъчно устойчиви срещу външни влияния. Навиват се на рокла с опция за поставяне във вътрешната или външната част на помещението.