ᐉ Гаражни врати тип летящо крило на топ цени - махови — Евроматика

Гаражна врата тип летящо крило

Няма добавени продукти в тази категория.

На търсещите гаражни врати летящо крило на достъпни цени, Евроматика предлага качествени и практически вечни съоръжения. Продуктите ни са изработени съобразно високите стандарти за качество и безопасност и оборудвани с висок клас задвижвани механизми, гарантиращи безпроблемна експлоатация.

Предлаганите от нас гаражни врати тип летящо крило от Novoferm са изпитани и надеждни. Когато става въпрос за затваряне на гараж, те са изключително популярни. Състоят се от едно поцинковано крило със странично закрепени лостови рамена, които могат да се управляват ръчно или с електрически двигател. Тъй като крилото на този вид автоматична врата се отварят нагоре по време на работа, трябва да се вземе предвид подходящото пространство пред гаража.

Гаражните летящи врати са на цени по-ниски от тези на секционните. Клиентите, които се съобразяват с бюджета си, могат да се възползват от изключително ниската стойност на разходите, без да се налага да правят компромис. Предлагаме атрактивни стандартни модели, а също и индивидуални опции за дизайн.

Автоматичната махова гаражна врата е леко, удобно и елегантно решение за всеки гараж. При тази разновидност крилото и рамката са направени от стомана, поцинкована и снабдена с полиестерно покритие. За да се създаде хармоничен външен вид, елементите на рамката, които са видими отвън, са боядисани в цвета на гаражната врата - атрактивен цвят по ваш избор.

Има няколко основни предимства на нашите гаражни врати летящо крило, освен ниските цени:

  • Първокласно качество, подкрепено от 10-годишна гаранция;
  • Висока устойчивост на корозия благодарение на горния слой от основно покритие, горещо поцинковани плоскости и галванизирани блокови рамки;
  • Гладко движение благодарение на изключително тихи пластмасови ролки и абразивни ленти в блоковата рамка;
  • Многото здрави пружинни модули осигуряват лесна работа и максимална функционална надеждност;
  • Висока устойчивост на изкривяване чрез непрекъснато заварени кухи профили с напречни скоби;
  • Предлага се в голям избор от модели и цветове;
  • Предлага се с автоматични оператори.

Защо не си подарите най-доброто качество и визия? Защо да не получите сигурност и удобство на достъпна цена? Свържете се с нашия екип, за да поръчате още днес здрава и сигурна гаражна махова врата? Компанията ни е официален вносител на Novoferm, лидер в производството на модерни и практични метални съоръжения, включително на свързаните с тяхната работа рамки и аксесоари.