ᐉ Автоматични конзолни портални врати на топ цени — Евроматика

Конзолни плъзгащи се врати

Покажи:
Подредба:

Многобройните дейности на Евроматика, включват и производство и монтаж на конзолни портални врати. Този тип е подходящ за затваряне на различни по площ дворни пространства. Създадени от качествени материали и защитени със специално покритие, порталите от конкретния вид са най-доброто решение за работа на открито и при всякакви атмосферни условия.

Защо да изберете именно тях?

Конзолните портални врати се изработват от предварително поцинковани профили или се поцинковат след заварка. Големината им е съобразена с изискванията на клиента и неговите нужди. Покритието им има за цел да осигури дълготрайна защита срещу неблагоприятни атмосферни и механични въздействия. Постига се чрез прахово боядисване в цвят по избор на клиента. Изпълняваме ги в голям брой разцветки по RAL каталог и с различни декори.

Произвежданите от нас портални врати са с изгодни цени, но са и много предпочитан избор при нужда от естетически добре изглеждаща врата с висока функционалност. Те са по-бавни при отварянето си от двукрилите, но затова пък могат да затворят по-голяма повърхност. Идеални за складове и производствени предприятия, където потокът от автомобили е интензивен.

Освен всичко останало, друг техен плюс е малкото място, което изискват за опериране, което ги прави лесно и удобно решение. Много често се комбинират и с автоматизирана система, която позволява съвсем лесно да се отварят и затварят. За задвижване на нашите автоматични портални врати използваме автоматика на водещи европейски марки, сред които LIFE Home Integration.

Конзолните портали, не се движат по релса, както релсовите. Крилото при тях е разположено на няколко см. височина, като височината се съобразява с неравностите по терена. Механизмът, чрез който се отварят, си служи с противотежест с големина 1/3 от обема на вратата.

Въпреки сложното им устройство, вратите от този вид се отварят изключително леко и безшумно. Огромно им преимущество пред релсовите е това, че не е нужно релсата да се почиства от сняг и замърсявания.

Конструкцията на конзолната портална врата не позволява тя да се изкриви с времето и това я прави един практичен избор в дългосрочен план. Дори и да бъде подложена на редица неблагоприятни външни фактори, тя не се изхабява след известен период на експлоатация. Този факт е валиден както за плоскостите, така и за допълнителните аксесоари и задвижващи механизми.

Предлагаме както цели конзолни портали, така и части за тях. Можете да ни се доверите и за по-нестандартни модели, като се консултирате с нашите специалисти. Те ще ви предложат най-добрата оферта, съобразена с вашите изисквания, нужди и финансови възможности.

Подсигуряваме доставка и монтаж на вратите на територията на цялата страна.