Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Индустриална секционна врата - Micro - Euromatica

Код на продукта: Micro Industrial
Наличност: няма
По запитване

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Euromatica е производител на висококачествени индустриални секционни врати, отговарящи на нуждите и високите изисквания на индустрията. Модел Micro е подходящ за затваряне на различни по вид, площ и предназначение промишлени и търговски обекти – халета, складове, логистични бази, производствени предприятия, сервизи за ремонт и поддръжка и др.

Предимства

Индустриална секционна врата е изработена от висок клас материали, гарантиращи дълъг експлоатационен живот при интензивна работа и неблагоприятни климатични условия. Конкретният модел се състои от енергийно ефективни сандвич-панели, произведени в завода на Tecsedo SA в Швейцария.

Панелите Tecsedo® са с дебелина 40 мм и с интегриран термо пълнеж, благодарение на който осигуряват постоянна и надеждна топлоизолация на помещението в температурния диапазон от -50 до +70 ° C. Сандвич панелите са произведени в съответствие с европейския стандарт EN 14509-2009.

Доставчик на хардуер за индустриалните секционни врати е утвърдената компания Flexiforce. Нейните продукти се отличават с иновативен дизайн и безупречно качество, съобразени с нуждите на съвременния пазар. Не бива да подценяваме и създадената от Flexiforce ефективна верига за доставки, постигната благодарение на собствените производствени и складови съоръжения в Канада, Съединените щати, Обединеното кралство, Холандия, Испания, Унгария, Турция, Италия, Полша и Китай.

Сред останалите предимства на индустриалните секционни врати можем да посочим:

Широк избор от модели/ кратък срок на изработка и монтаж

Изработваме индустриални секционни врати в широк спектър от разновидности по отношение вида и цвета на панелите. Формата варира между тесни/ широки линии, изчистени гладки, касетъчни, micro, асиметрични. Разцветките са над 200 на брой по каталога на RAL, с опция за избор и на дървесни декори – златен и тъмен дъб.

Поддържаме в наличност всички материали за производство, което ни позволява да предложим бърза изработка и монтаж на вратата за цялата територия на страната. Производствената технология и прецизно настроената производствена линия, ни позволява изпълнение на поръчките в минимални срокове, съобразявайки се с индивидуалните размери и изисквания на клиента. Възможно е добавяне на прозорци и пешеходна врата към всяко съоръжение.

Висока топлоизолация и надеждна работа

Благодарение на дебелината от 40 м и наличието на термопълнеж, сандвич-панелите Tesdeco осигуряват надеждна топлоизолация на помещението. Топлинното съпротивление на панела след монтаж съответства на тухлена зидария от 530 мм. Този клас врати разполагат с вградени гумени и силиконови уплътнения, обезпечаващи безшумно и плавно движение. Специалното покритие осигурява пожаро и прахоустойчивост на вратата.

Надеждната работа на механизма за повдигане на секционните врати се осигурява чрез прецизно инженерно изчисляване на конструкцията на усукващия механизъм и използването на висококачествена закалена стомана с галванично покритие. Управлението на крилата е ръчно или автоматично, като автоматизираното задвижване е подсигурено от висококачествени италиански двигатели Life Home Integration - Probo.

Сигурност и спокойствие за всеки промишлен обект

Секционна индустриална врата модел Micro гарантира вашата сигурност и тази на материалните ви активи. Тя разполага с многостепенна защита срещу късане на въжетата и торсионните пружини, предотвратявайки инциденти, възникнали вследствие внезапното спускане на крилото. По желание могат да се добавят защитни фотоклетки и сигнална лампа.

Защитата срещу неправомерно отваряне е възможно да се постигне с добавяне на допълнително заключване и внедряване на допълнителна система за контрол на достъпа. Чрез нея отварянето може да се осъществи посредством карти и чипове, безжична клавиатура за въвеждане на код или смартфон. Технологиите за непрекъснатост на релсите и против прещипване на пръстите са друга иновация в посока безопасното използване на съоръжението.

В нашият онлайн магазин можете да намерите и други модели индустриални врати на ниски цени.