Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Индустриална секционна врата - Широки Линии - Euromatica

Код на продукта: Lines Industrial
Наличност: В наличност
По запитване
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Euromatica произвежда висококачествени секционни врати за нуждите на частни и бизнес клиенти. Индустриална секционна врата модел широки линии, е проектирана и изработена така, че да отговори на нуждите и високите изисквания на индустрията. Благодарение на безупречните ѝ характеристики и функционалност, тя е идеалното решение за различни по площ и предназначение сгради и съоръжения.

Предимства

Сред основните предимства на индустриалната секционна врата, е високото качество на вложените в изработката материали. Изделието се състои от висококачествени компоненти на водещи европейски производители - Tecsedo Швейцария и Flexi-Force Холандия, произвеждащи съответно термопанелите и аксесоарите за секционните врати.

Секционната врата е съставена от енергийно ефективни сандвич-панели, произведени в завода на Tecsedo SA в Швейцария. Панелите Tecsedo® с дебелина 40 мм са с внедрен термо пълнеж, благодарение на който осигуряват сигурна и непрекъсната топлоизолация на помещението в температурния диапазон от -50 до +70 ° C. Сандвич панелите съответстват на европейския стандарт EN 14509-2009.

Оборудването от последно поколение и непрекъснатият контрол на технологичните процеси, ни позволяват да предложим на индустрията продукт с изключително високо, швейцарско качество. С добавянето на холандския хардуер на FlexiForce и безупречната италианска автоматика на Life Home Integration – VIS, се оказва, че сме постигнали перфектна изработка, отговаряща на най-високите европейски стандарти.

Удобство, което ви е необходимо

Изтъквайки безспорните предимства на секционната индустриална врата, не можем да не посочим и удобството, което нейното присъствие ви гарантира ежедневно. Поради специфичния си дизайн, секционните врати практически не отнемат от полезното пространство нито в самото помещение, нито извън него.

Отваряйки входа на сградата или съоръжението, вратата лесно и тихо се премества на мястото си под тавана, а пространство отпред е напълно свободно. Дори падналият сняг няма да ви попречи да отворите портата. Бързо, удобно и практично. Да не забравяме, че движението на крилото е почти безшумно, благодарение на внедрените в релсите гумени и силиконови уплътнения.

Голям брой опционални подобрения

Секционните порти могат да бъдат с различен външен дизайн: "хоризонтална стойка" и "панел". Основните цветове на панелите са бели и кафяви, но е възможен и индивидуална изработка в над 200 цвята по RAL, както и с дървесни декори. Предлагаме различни модели панели за всеки вкус - тесни / широки линии, изчистени гладки, касетъчни, micro, асиметрични. Секционната ви врата ще бъде стилна и модерна и в хармония с архитектурата на съоръжението, в което е монтирана.

За по-добро осветяване на помещението, в порталната секция е възможно да се изградят прозорци с няколко стандартни размера, а в случай на авариен вход / изход, да се инсталира вграден елемент – пешеходна врата, изработен от същите панели.

 Автоматично управление и висока степен на сигурност

Управлението на индустриалните врати може да става ръчно и автоматично. Автоматизираните решения от серията VIS са най-доброто на европейския пазар. Италианските двигатели за автоматично задвижване са с дългосрочен експлоатационен период и с различна мощност, спрямо параметрите на вратата, така че да се осигури бързо отваряне и затваряне

Защитата от инциденти и умишлена манипулация е обезпечена чрез многостепенна система против прещипване на пръстите и късане на въжета и торсионни пружини. При нужда от допълнителни мерки за сигурност е възможно да се добави система за контрол на достъпа, осигуряваща отваряне с чип, карта, въвеждане на код и смартфон.

Препоръчително за индустриалните врати с автоматизация е да се добави и аварийно захранване.

В онлайн каталога на Евроматика ще намерите и други секционни врати на достъпни цени.

Бърза поръчка

Индустриална секционна врата - Широки Линии - Euromatica × 1 бр.

Цена: По запитване