ᐉ Индустриални Секционни врати на топ цени - Монтаж в Цялата Страна — Евроматика

Индустриални Секционни врати

Покажи:
Подредба:

Евроматика ви предлага широк диапазон от секционни индустриални врати, на изгодни цени. Изработваме съоръжения, способни да покрият дори най-високите изисквания на промишлеността. Съобразяваме изработката на всеки продукт с особеностите на сградата, в която ще бъде използван и нейното предназначение.

Особености и предимства

Цялата гама индустриални секционни врати е изработена от висок клас материали. Базовата конструкция на вратата се състои от висококачествени термопанели на швейцарския гигант Tecsedo. Допълнителните аксесоари са дело на Flexi-Force Холандия, компания лидер в производството на хардуер за метални врати, залагайки на иновациите.

Индустриалните ни секционни врати са на достъпни цени, предвид факта че са най-доброто енергийно ефективно решение на пазара. Панелите Tecsedo® са с дебелина 40 мм и с внедрен термо пълнеж, благодарение на който осигуряват сигурна и непрекъсната топлоизолация на помещението в температурния диапазон от -50 до +70 ° C. Сандвич панелите съответстват на европейския стандарт EN 14509-2009.

Вратите за индустрията са почти винаги с добавено автоматично задвижване с цел максимално удобство и оптимално използване на производственото и складово пространство. За бързото и безпроблемно движение на крилото се грижат електромоторите на италианската компания Life Home Integration – Probo.

Предимствата на една секционна врата в индустрията са огромни. На първо място, тя позволява свиване на разходите за поддържане на желаната температура в работните и складови помещения. Затварянето на крилото при изцяло автоматизиран процес, е максимално бързо, за да не се изменя температурата във вътрешността на сградата. Термопанелите, сами по себе си не позволяват отвън да проникне по-хладен или по-топъл въздух.

Поради специфичния им дизайн, нашите секционни врати на изгодни цени не отнемат от полезното пространство, нито във, нито извън помещението, което затварят. Принципът им на движение е на секции по посока към тавана. По този начин снеговалежите, паркираните пред вратата автомобили и складираната продукция, няма да пречат на отварянето на крилото.

Избор от голям брой допълнителни възможности

Вратите тип индустриални се изработват в над 200 цветови вариации по каталога на RAL, включително са налични и с дървесни декори. Богатата гама от цветове ви дава възможност да подобрите визията на складовата или производствената си база. Дизайнът на панелите е не по-малко впечатляващ. Разполагаме с тесни / широки линии, изчистени гладки, касетъчни, micro, асиметрични.

За по-добро осветяване на помещението, в порталната секция е възможно да се изградят допълнително прозорци с няколко стандартни размера, а в случай на авариен вход / изход, да се инсталира вграден елемент – пешеходна врата, изработен от същите панели. Защитата от инциденти и умишлена манипулация е обезпечена чрез многостепенна система против прещипване на пръстите и късане на въжета и торсионни пружини.

Тъй като в промишлените и складови обекти сигурността е приоритет №1, по желание секционната врата може да се оборудва със система за контрол на достъпа, осигуряваща отваряне с чип, карта, въвеждане на код и смартфон. Възможно е и добавянето на аварийно захранване, с цел безпроблемно използване при прекъсване на електроподаването.

Секционните индустриални врати, предоставени от нас се предлагат с гаранция, съответно 10 години за термопанел и 5 години за автоматичната система. Поддържаме на склад всички компоненти за производство, с което гарантираме бърза изработка на всяка врата. Осигуряваме доставка до всяка точка на страната, както и професионален монтаж на съоръжението, гарантиращ неговата дългосрочна и безпроблемна експлоатация.