Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Индустриална Ролетна Врата - Euromatica

Код на продукта: Roller Shutters
Наличност: В наличност
0.00лв. с ДДС
Без ДДС: 0.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Вратата е невероятна част от сградата, която осигурява достъпа до дадена сграда или пък точно обратното, ограничава влизане в нея от нежелани посетители. Като всеки друг тип врата, ролетните врати също имат основно тези регулираща и защитна функции. Вратите, които произвеждаме от Euromatica, са едно практично и универсално решение за затваряне на всяко лично или производствено пространство.

Ролетните врати се предлагат във варианти, които са съобразени с всички валидни стандарти. Те са подходящи за сгради и помещения с разнообразни размери заради своята приспособимост и опция за производство по индивидуални параметри. Материалите, които са използвани за направата на продуктите, са висококачествена стомана и алуминий. Освен тези предимства нашите ролетни врати имат още доста плюсове, сред които:

  • Осигуряват добро ниво на топлоизолация.
  • Предлагат тиха употреба.
  • Снабдени са с гъвкаво пластмасово уплътнение, което изравнява неравномерните участъци по пода.
  • Автоматизирано отключване и заключване.
  • Произвеждат се в разнообразна цветова гама. Всички врати могат да бъдат изработени във всякакви цветове, като покритието може да се различава от двете страни. Крилата и носещата  рамка могат да се адаптират в нюанси по RAL 9002, 9006, 9007, 9010, 7016.
  • Към всяка ролетна врата може да добавите остъклени или вентилационни ламели, ако желаете.

Нашите врати се отличават също така с ниво на безопасност, покриващо всички европейски изисквания; не позволяват влизането с взлом заради блокиращия механизъм при цилиндъра, дръжката и прътите; автоматизирано сервозаключване; предпазен детектор за защита при инциденти и други.

Нашият екип е на разположение да ви консултира за всички характеристики и параметри на нашите ролетни врати, за да изберете най-оптималния за вашите нужди вариант. Не отлагайте повече закупуването на устойчива и здрава ролетна врата, заповядайте при нас.

Бърза поръчка

Индустриална Ролетна Врата - Euromatica × 1 бр.

Цена: 0.00лв.