ᐉ Индустриални Ролетни врати на топ цени, купи ролетна врата от София, Варна и Пловдив — Евроматика

Индустриални Ролетни врати

Покажи:
Подредба:

Индустриалната ролетна врата, изработена от Евроматика се отличава от всички останали продукти, предлагани на пазара по няколко показателя. На първо място бихме могли да поставим визията, тъй като това е първото, което минувачи и посетители ще забележат, доближавайки вашата промишлена или складова база.

Отличната функционалност на произведените от компанията ни индустриални ролетни врати, е доказана във времето при всички наши клиенти. Изработени от най-качествените съвременни материали и съобразно високите стандарти за качество и безопасност, съоръженията са пригодени да служат изключително дълго, дори при интензивна ежедневна употреба и в региони с неблагоприятен климат.

Сред останалите предимства, бихме могли да посочим:

Отлично съотношение цена/качество

Търсейки индустриална ролетна врата на достъпна цена, е редно да се фокусирате не върху финансовата стойност на крайния продукт, а върху това колко дълго и как той ще ви служи. Вратите, предлагани от нас са изработени от висококачествена стомана или алуминий. Те притежават специално защитно покритие, осигуряващо на щората висока влаго, пожаро и прахоустойчивост.

Залагайки на изключително здрави и устойчиви материали, както и на безупречната изработка, става ясно, че компанията ни държи едни от най-изгодните за последно поколение ролетни врати цени. С една разумна инвестиция днес, вие си осигурявате съоръжение, пригодено да работи десетки години наред, без да се нуждае от ремонти, допълнително обслужване и специална поддръжка.

Широка гама възможности за персонализиране

Можете да поръчате при нас изработка на индустриална ролетна врата, възползвайки се не само от изгодните ни цени, но и от възможността да получите продукт, отговарящ напълно на нуждите на вашето търговско, складово, ремонтно и производствено помещение.  Вратите ни се изработват в богата цветова гама, така че да бъдат в унисон с визията на обекта, в който се използват.

Възможно е двете лица (вътрешно и външно) на крилото да бъдат в различен цвят и нюанс. Крилата и носещата рамка е възможно да се адаптират в нюанси по RAL 9002, 9006, 9007, 9010, 7016, с цел постигане на идеалния облик на фасадата и помещението, което затварят. Предлагаме изработка на вратите по индивидуални размери, спрямо параметрите на светлия отвор. По желание могат да се добавят вентилационни отвори и остъкления.

Висока степен на сигурност и безопасност

Причината да бъдем предпочитан доставчик на индустриални ролетни врати в Пловдив и почти всички градове на страната, е високата степен на сигурност, гарантирана от нашите съоръжения. За вратите ни е характерно ниво на безопасност, покриващо всички европейски изисквания. Те предотвратяват влизането с взлом посредством блокиращия механизъм при цилиндъра, дръжката и прътите.

Предоставяме ги с автоматизирано сервозаключване и предпазен детектор за защита от прещипване на пръстите и други инциденти. По желание могат да бъдат автоматизирани с висок клас автоматика на италианската компания Life Home Integration, и управлявани дистанционно. В бази, където е нужна по-висока степен на сигурност, е възможно съоръжението да се оборудва и със система за контрол на достъпа.

Ако са ви нужни модерни и функционални индустриални ролетни врати за региона на Варна, можете да се свържете с нас за консултация, относно избора на модел, подходящ за вашия обект. Едва ли е нужно да изтъкваме, че ролетната врата, изпълнена от нас, притежава отлични топло, шумо и прахоизолационни свойства.