ᐉ Индустриални портални врати на топ цени с монтаж в цялата страна — Евроматика

Индустриални портални врати

Покажи:
Подредба:

Евроматика ви предлага изработка и монтаж на висококачествени индустриални портални врати с дистанционно. Съоръженията се изработват съобразно особеностите и нуждите на всеки отделен обект. Това включва: размер, начин на монтиране, персонализиране на движението чрез монтаж на автоматично задвижване и изработка на покритието в цвят по избор на клиента.

Защо са идеалното решение за вашето предприятие?

Индустрията има много изисквания за различните съоръжения. По това колко добра техника и съоръжения има един цех или производствено помещение, обикновено се съди за качеството на продукцията. Както вероятно знаете първото впечатление е най-важно. Визуално едно от първите неща, забелязвани от клиентите посещавайки вашата фабрика или индустриално помещение е външният вид на сградата и индустриалната портална врата.

Индустриалните портали се различават от обикновените врати по редица характеристики. На първо място функционалността им е много по-различна и отговорна. Те не само трябва да пазят тонове продукция, но и да бъдат достатъчно ефективни, за да не възпрепятстват нормалния дистрибуционен процес, преминаващ през тях.

Тоест, когато натоварен камион е необходимо да влезе или излезе от обекта, това да става бързо и безпроблемно. Тази функционалност налага редица подобрения в теглото и движението на порталната врата. За момента най-широко разпространени са двата типа – по релсов път и двукрилните порти.

Нашите индустриални портални врати се изработват така, че да са изключително здрави. Много често в конструкцията им се влагат материали, които са устойчиви на различни видове удари. Сами се досещате, че управлението на подобна тежка техника е трудно, и поради тази причина, вратите от този тип са автоматизирани.

Управляват се с помощта на електрически двигатели, приспособени да плъзгат крилото на вратата по релса. Движението трябва да е бързо и гладко, както и да осигурява отваряне в радиус от поне 6 метра. При двукрилните портали управлението е на същия принцип, макар че при тях по-често се среща ръчно управление.

Индустрията се нуждае от ежедневни подобрения и внедряване на иновации, които да улесняват процеса. Този принцип не е подминал и тежките индустриални портални врати. Системите за сигурност при тях са на най-високо ниво. Иновационна система, е примерно тази, която способства заключването на двигателя след определен вид сигнализация.

Фотоклетки, засичащи движение, както и сигнални лампи, също са част от системите за сигурност. Те са особено полезни, когато индустриалното помещение е в по-слабо охраняван район. Повечето индустриални портални врати са подсигурени и срещу електрически аварии, с авариен режим на захранване. Така дори и да спре тока, вашата продукция остава напълно защитена.

Вратите могат да бъдат с различи размери, спрямо нуждите на бизнеса. Внимателно трябва да се обмисли, какъв трафик се очаква да минава през дадената индустриална портална врата, и ако се планира да се разминават две тежкотоварни превозни средства едновременно, да се оставят повече от 6 метра разстояние.

Ако сте решили, че ви е нужна такава врата и търсите високо качество и безкомпромисна функционалност, можете да се свържете с нас. Нашият опит е както в изработването на традиционни портални врати, така и на такива, които са с по-нетрадиционни размери и дизайн. След като се свържете с нашите специалисти, те ще ви изработят индивидуален проект и оферта, която да задоволява нуждите ви от пълна защита и комфорт.