ᐉ Еднокрилни метални портални врати — Евроматика

Еднокрилни портални врати

Няма добавени продукти в тази категория.

Еднокрилните портални врати с дистанционно управление много често се използват в комбинация с метални огради или оградни пана. Изработват се от поцинкован профил и мрежа. Еднокрилните врати могат да се ползват за индивидуални нужди като дворове, ниви и градини, както и за индустриална употреба. Те са достъпната сигурност, която всеки трябва да си осигури. Поцинкованите метални врати се произвеждат от нас, Евроматика, като ние сме лидери в предоставянето на най-качествените решения в тази област.

Вратите са в комплект с италиански метални панти, които са достатъчно устойчиви, така че да не позволят увисване на вратата. В допълнение при нас можете да намерите и брави от водещи италиански фирми със секретно заключване, както и такива дръжки. Всички тези компоненти могат да бъдат променени по желание на клиента. Естествено, големината на тази също може да варира спрямо нуждите. За индустриална употреба, примерно, може да се наложи да се изгради не само по-висока врата, а и по-висока ограда, но в същото време и да няма нужда, тя да се допира до земята. Височината на прага и изобщо наличието на такъв също е нещо, на което трябва да се обърне допълнително внимание.

Еднокрилните врати не са предназначени за пренасяне на материали през тях или преминаването на моторни превозни средства. Ако планирате, подобно натоварване на порталната врата, то може би е добре да се насочите към различен вид, като примерно двукрилните портални врати, които предлагаме. Ако обаче вашата цел е пешеходно преминаване, то това е най-подходящият вариант. Много е важно да планирате какъв трафик ще има, за да не се подлага конструкцията на излишен натиск и тя да остане устойчива най-дълго време.

Всички врати са боядисани прахово във в цвят по ваше желание. Свържете се с нас и ние ще намерим най-подходящите за вас характеристики на вратата, която ви трябва.