ᐉ Дизайнерски секционни врати — Евроматика

Дизайнерски секционни врати

Няма добавени продукти в тази категория.

Евроматика предлага на своите клиенти голямо разнообразие от висококачествени врати собствено производство, но и вносни такива на компания Novoferm. С повече от 2500 служители Novoferm е един от най-големите европейски доставчици на врати, гаражни врати и рамки за използване в частния, търговски и промишлен сектор.

 

Тяхната фирмена политика се основава на прост принцип: качеството не количеството. Всички дизайнерски секционни врати са такива продукти, които отговарят максимално на качеството, безопасността, комфорта и естетиката при минимални разходи. Заради своята висока надеждност, разнообразие от модели и красива визия, дизайнерските секционните врати от Novoferm са перфектното дизайнерско решение за всяко частно или индустриално помещение.

При нас може да откриете множество възможности, когато става въпрос за промишлени секционни врати. Дизайнерските врати са винаги толкова различни, нестандартни или уникални по отношение на своята  форма, функцията, детайлите и опциите. Различни и по-добри, още по-интелигенти и устойчиви. Моделите от този тип са изключителни иновации в сферата на секционните врати.

 

Изберете между секционни врати с висока топлоизолация и остъклени секционни врати NovoLux, както и множество функции и аксесоари. Спокойно може да кажем, че дизайнерските секционни врати Novoferm са не просто врати, а невероятно екстериорно решение, което ще придаде на сградата единствен по рода си облик. В същото време зад конструкцията на вратата не се крие само добър външен вид, а практичност и функционалност.

 

Вратата съчетава изключителна термична и звукоизолираща ефективност с микропрофилни панели с модерен дизайн. Обхватът за дизайн и оформление е безкраен. Можете да конфигурирате вратата точно според изискванията на конкретната ситуация. Изберете от многобройните опции за светлина и видимост, височина, широчина и цвят.

 

Секционните врати са проектирани и произведени с помощта на съвременни технологии. Те са завършени с цел да се осигурят изключителна носеща способност, като са изпипани до всяка една част -  ясно се виждат металните или алуминиеви крайни капачки, подсилващите профили и долния ръб на анодизирания профил на алуминиевия под, който не се вижда отвън. Гъвкавостта е абсолютно ключова при производството на тези врати. Те правят чудесна комбинация от цена, производителност и възможни приложения.