ᐉ Двукрилни радиални портални врати на топ цени — Евроматика

Двукрилни портални врати

Покажи:
Подредба:

Евроматика специализира в производство, доставка и монтаж на висококачествени двукрилни портални врати. Този тип порти винаги са били по-удобни за отваряне и затваряне. Независимо дали става въпрос за индустриални сгради и съоръжения или за частни имоти, когато вратата има две крила преминаването през нея се улеснява.

Освен това допълнителен плюс е и бързината, с която се отварят нашите радиални портални врати, както и възможността да се отваря само едно от двете крила. При вратите от конкретния тип, отварянето е с размери до 6 метра. По поръчка могат да се изработят и варианти с по-голямо разстояние на отварянето.

Защо да изберете именно тях?

Порталните радиални врати, изработени от нас, са съобразени с нуждите на потребителите, и то така, че не само да бъдат удобни, но и функционални и надеждни. Вратите с радиално отваряне се различават по обхода, който прави крилото. Радиалното движение обаче изисква и достатъчно пространство, за да може да бъде извършено.

Всяка наша радиална портална врата, се изработва от поцинкован метал, като се набляга и на качеството и здравината на пантите, които са от съществено значение при този тип порти. Те носят цялата конструкция, защото самата радиална форма има склонност към провисване, ако пантите не са достатъчно добри.

Пантите с ролкови лагери са тези, които са най-широко разпространени и най-предпочитани, когато става дума за двукрилни портални врати. Автоматиката, която най-често се използва задвижване на крилата, са електромотори с шарнирно рамо, както и бутални двигатели. Много рядко, предимно заради високата им цена, се използват и подземни двигатели.

По нашите географски ширини се използват предимно буталните двигатели, които се монтират към носещата колона и рамото на вратата. Този вид мотори, не са толкова изтънчени, колкото подземните, но са с доста добро съотношение между цена и качество. От естетическа гледна точка не са проблемни и това ги прави предпочитано решение.