Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Секционна гаражна врата - Novoferm Typ Iso 45

Код на продукта: Typ Iso 45
Наличност: В наличност
По запитване
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Вратата на вашия гараж е много повече от просто врата. Тя има изключително важна роля, защото обозначава периметъра на вашия имот, ограничава достъпа, защитава имуществото ви от нежелани посетители и осигурява няколко вида изолация, които са важни. Секционната гаражна врата от Novoferm TYP ISO 45 съчетава всички значими характеристики при избор на врата и има още предимства като лесната употреба и компактна конструкция.

Стоманените секции на всяка врата са изработени от конструкция с две стени, запълнени от пълнеж – пенопласт с размер от 45 мм. По този начин се гарантира по-добра шумо- и термоизлоация в сравнение с единичните метални гаражни врати, а едновременно с това уплътняващият слой осигурява безшумен режим при ход на вратата. В допълнение към по-дебелата секционна изолация има и гумирани уплътнители, които дори при ниски температури, запазват вътрешните условия в гаража.

Този тип секционна гаражна врата е подходяща за гаражни пространства, чиято ширина варира между 2250 и 5500 мм. Системата за задвижване на вратата спомага равномерното движение, осигурява дълготрайно ползване, стабилност при експлоатация, здрав дизайн и резистентност срещу деформация. Устойчивата конструкция е със сертификат от TÜV, който свидетелства за солидна защита против външна намеса и насилствен опит за влизане.

Освен защитата на личното ви пространство вратата е подсигурена с функционална защита против прищипване на пръсти, която е съобразена с EN 12604. Торсионната пружина съдейства за надеждното и лесно ползване, а също така е двустранно подсигурена в случай на счупване.Чрез патентованата система за контрол NovoPort® ще управлявате по-удобно вашата секционна гаражна врата.

Още един плюс на продуктите от тази серия са тяхното разнообразие от повърхности, вариациите на различните типове панели и богата гама от цветове по RAL, в която се предлагат. Към всички тези предимства вашата врата идва с 10-годишна гаранция от производителя, затова не се колебайте, а се свържете с наш представител, за да поръчате вашата желана врата.

В каталога ни ще намерите богат избор от секционни врати за гаражи. Но в случай че търсите най-добрата конструкция, максимум от потребителски функции, превъзходно качество, изключителна лекота на използване, оптимална енергийна ефективност и максимална безопасност, изберете вратата с изолационен пълнеж Noveferm ISO 45.

Технически характеристики

Моделът е подходящ за гаражи с максимална широчина до 5.5 метра, за ново строителство или след ремонт. Предлага се в оптимален избор от покрития – стомана или дърво. По желание може да се изработи с допълнителен служебен вход, а също и с интегрирана в рамката пешеходна врата.

Изключително стилна и модерна секционна гаражна врата, предлагаща плавен ход, максимална здравина и стабилност, благодарение на здравата и издръжлива конструкция. Перфектна експлоатационна безопасност и лекота на използване са гарантирани от торсионния пружинен вал и защитата от счупване на пружината от двете страни. Осигурена е пълна безопасност за ползвателя, посредством вътрешна и външна защита на пръстите (съгласно DIN EN 12604).

Изборът на този модел автоматична гаражна врата е изключително разумен, заради присъствието на висококачествена топлоизолация, базирана на полиуретанова пяна с плътност 45мм, без съдържание на CFC в нейния състав. Коефициентът на изолация е K = 0,5 W / m2K. Изолационните свойства на пълнежа касаят не само температурата, но и шума.

Вратата изпълнява ролята на акустична бариера. Стоманените профили на Noveferm са изработени от двойни сандвич панели, запълнени с твърда изолация от пенополиуретан. Това гарантира по-добра акустична и топлоизолация. В гаража, където е инсталирана вратата е по-тихо, отколкото в помещения, затворени с единични гаражни врати.

Гъвкавите маншетни уплътнения между секциите са устойчиви дори при ниски температури. Те изолират и действат като прахова бариера. Предвид химико-физичните свойства на термо панелите, вратите за гаражи от серията ISO 45 на Noveferm са и пожаробезопасни.

Този стилен и изключително функционален модел може да се поръча в голям брой разцветки и декоративни покрития по RAL каталог. Вградена революционна система за задвижване осигурява плавен ход при отваряне и затваряне.

Бърза поръчка

Секционна гаражна врата - Novoferm Typ Iso 45 × 1 бр.

Цена: По запитване