Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Секционна гаражна врата - Novoferm Typ Iso 45

Код на продукта: Typ Iso 45
Наличност: В наличност
0.00лв. с ДДС
Без ДДС: 0.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Вратата на вашия гараж е много повече от просто врата. Тя има изключително важна роля, защото обозначава периметъра на вашия имот, ограничава достъпа, защитава имуществото ви от нежелани посетители и осигурява няколко вида изолация, които са важни. Секционната гаражна врата от Novoferm TYP ISO 45 съчетава всички значими характеристики при избор на врата и има още предимства като лесната употреба и компактна конструкция.

Стоманените секции на всяка врата са изработени от конструкция с две стени, запълнени от пълнеж – пенопласт с размер от 45 мм. По този начин се гарантира по-добра шумо- и термоизлоация в сравнение с единичните метални гаражни врати, а едновременно с това уплътняващият слой осигурява безшумен режим при ход на вратата. В допълнение към по-дебелата секционна изолация има и гумирани уплътнители, които дори при ниски температури, запазват вътрешните условия в гаража.

Този тип секционна гаражна врата е подходяща за гаражни пространства, чиято ширина варира между 2250 и 5500 мм. Системата за задвижване на вратата спомага равномерното движение, осигурява дълготрайно ползване, стабилност при експлоатация, здрав дизайн и резистентност срещу деформация. Устойчивата конструкция е със сертификат от TÜV, който свидетелства за солидна защита против външна намеса и насилствен опит за влизане.

Освен защитата на личното ви пространство вратата е подсигурена с функционална защита против прищипване на пръсти, която е съобразена с EN 12604. Торсионната пружина съдейства за надеждното и лесно ползване, а също така е двустранно подсигурена в случай на счупване.Чрез патентованата система за контрол NovoPort® ще управлявате по-удобно вашата секционна гаражна врата.

Още един плюс на продуктите от тази серия са тяхното разнообразие от повърхности, вариациите на различните типове панели и богата гама от цветове по RAL, в която се предлагат. Към всички тези предимства вашата врата идва с 10-годишна гаранция от производителя, затова не се колебайте, а се свържете с наш представител, за да поръчате вашата желана врата.

Бърза поръчка

Секционна гаражна врата - Novoferm Typ Iso 45 × 1 бр.

Цена: 0.00лв.