Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Гаражна секционна врата - Roll - Euromatica

Код на продукта: Roll
Наличност: В наличност
По запитване
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

С гаражна секционна врата Roll на Евроматика, вие си осигурявате комфорт, сигурност и надеждно затваряне на всяко гаражно и сервизно пространство. Продукт, изпълнен по най-високите стандарти за качество, касаещи както материалите, така и технологичното изпълнение. Моделът е проектиран за странично плъзгане и може да се оборудва с автоматично задвижване от най-висок клас.

Особености и предимства на модела

Секционните гаражни врати, към които принадлежи и странично плъзгащият се модел Roll, навлизат все по-масово в употреба. Тяхната популярност се дължи на няколко безспорни предимства - висока топлоизолация, компактен дизайн, атрактивен външен вид и достъпна цена.

Дизайнът на вратите от въпросния тип се основава на панели с пълнеж от пеноуплътнител с дебелина от 40 до 67 мм, движещи се на ролки, по направляващи релси и балансирани от пружинен механизъм. Благодарение на пружините, вратите могат лесно да се повдигат на ръка, но могат също така да бъдат оборудвани и с електрическо задвижване.

Сред предимствата на този модел най-ярко изпъква компактният размер. Вратата не заема място нито пред входа, нито в гаража, оставяйки плътно до съответната стена. Поради големия брой модификации, такава врата може да бъде вградена в почти всеки отвор. Огромен плюс е и привлекателният дизайн, изпълнен с европейски сандвич панели с покритие в разнообразие от цветове и дървесни декори.

Секционна врата Roll е снабдена със защита срещу късане на пружината и прещипване на пръстите, отговаряйки напълно на европейските изисквания за безопасност. В случай че бъде добавен електромотор, движението на вратата ще гарантира максимално безопасно преминаване, реагирайки със спиране при наличие на хора и предмети в зоната на затваряне.

Ние даваме две възможности за покупка на гаражна секционна врата за странично плъзгане – готов комплект или вариант, изработен по поръчка. Готовите съоръжения са с по-ниска цена от поръчковите, но възможността да получите изделие, отговарящо на нестандартните размери на отвора на вашия гараж също е безценно.

Освен с продажба и доставка на поръчаната порта, можем да се ангажираме и с нейното монтиране. Офертата ни е валидна за цялата страна.

Секционна гаражна врата на достъпна цена - модел Roll -за странично плъзгане.

Бърза поръчка

Гаражна секционна врата - Roll - Euromatica × 1 бр.

Цена: По запитване