Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Механизъм за секционна врата с размер до 2.25м x 4.50м

Код на продукта: KIT-225
Наличност: няма
По запитване

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Пълен комплект механизъм за секционна врата с размери:

до 2.25м височина

до 4.50м широчина

Производител - Flexiforce Холандия.

Комплектът съсдържа всички нужни части и аксесоари за монтаж без термопанелите.

Цена за термопанели: 78 лв. на кв.м. за бял цвят. - Tecsedo Швейцария.

Предлагаме висококачествен механизъм за секционна врата с размери до 2.25 х 4.50м. Доставя се в комплект с необходимите за монтажа части и аксесоари. Това е продукт на холандската марка FlexiForce, произвеждаща най-широка гама обемни хардуерни части, профили, торсионни пружини и инструменти за механично и автоматично задвижване на врати и портали.

Характеристики и свойства

Гаражните секционни врати са предназначени за затваряне на отвори с малки и средни размери. Те могат да бъдат инсталирани в помещения с обшивка от 150 мм и странични разстояния (от ръба на отвора до стената) от 120 мм. Специално разработеният дизайн и разнообразието от повдигащи механизми правят възможно монтирането на тази група врати в помещения с различни архитектурни характеристики. Размери на отвора: ширина - от 2000 до 6000 мм и височина - от 1800 до 3500 мм.

Холандската компания Флекси форс има над 10 годишен опит в производството на части за автоматизация на всички видове дворни и гаражни врати. Днес тя представя пълна актуализация на своята гама от задвижвания, отговарящи на почти всички приложими стандарти.

И понеже всяка повдигаща се врата има специфични особености, пружините, необходими за нейното перфектно балансиране, също са уникални, поне що се касае до продуктите на FlexiForce. Компанията произвежда торсионни пружини с фиксиран размер, елиминирайки по този начин отпадъчния материал при изрязване по индивидуални размери.

В последствие пружините преминават ефективно сглобяване, процес, който включва монтиране на пружинните фитинги, позициониране на ниско шумовия пълнител на пружината, поставяне на опъваща лента и опаковане на всяка пружина в найлонов плик с уникален идентификационен етикет.

И понеже всяка врата, която се задвижва автоматично трябва да бъде спряна преди да удари предмет или човек, въпросният производител отделя специално внимание на безопасността, проектирайки своите механизми за автоматично задвижване. Защитните системи, които можете да добавите включват: защитна светлинна завеса клас 2, опто-сензорна система, пневматична система за безопасност, сензор за детекция на контур, обезопасителни фотоклетки и др.

Свържете се с нас при нужда от допълнителни задвижващи и обезопасителни аксесоари.