Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Гаражна секционна врата - Златен Дъб

Код на продукта: Golden Oak
Наличност: няма
По запитване

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Гаражна секционна врата покритие златен дъб. Модел на панела: тесни линии. Предлагаме секционни гаражни врати във всякакви размери.

Евроматика e специализира в изработка, продажба и монтаж на пълната гама гаражни секционни врати, на цени, достъпни за редовия потребител в страната. Компанията е и лицензиран доставчик на автоматично задвижване за вратите от различните групи. Има собствени представителства в градовете София, Пловдив и Варна. Доставка и монтаж – до всяка точка на страната.

Защо са необходими?

Вратата е едно от първите неща, което всеки гост забелязва, когато се доближи до нашия дом. Макар вратите за гараж да са често пренебрегвани, те са не по-малко важни. Не са изключения случаите, когато от гаражите се влиза директно в дома, така че една гаражна врата, трябва да е преди всичко сигурна. В допълнение на това тя трябва да бъде и част от екстериорния дизайн, като това включва и подходящо осветление пред и около нея. 

Металните гаражни врати могат да бъдат различни видове. Обикновено изборът е свързан не толкова с тяхната функционалност, колкото с личните предпочитания на ползвателя. Истината е обаче, че те биха могли да бъдат повече или по-малко подходящи за вашия дом. Ние ще ви помогнем да направите правилния избор.

Характеристики и предимства

Основните видове гаражни врати, предлагани от нас на изгодна цена, се съсредоточават около механизма им на затваряне. Секционните се отварят и затварят на части, като се приплъзват до тавана. Ролетните използват за тази цел ролетка, а двукрилите се отварят радиално, за което им трябва повече пространство.

Вратите ни тип гаражни секционни, са изработени от поцинкован метал и са едни от най-сигурните решения на пазара, заради високото им качество и безкомпромисния качествен контрол при производство. Макар да се наричат гаражни, е възможно да служат и за затваряне на всякакви видове халета и малки сервизни помещения.

Интересно е, че този тип съоръжения се изработват от съединени хоризонтални плоскости, наречени сандвич панели. Плоскостите се състоят от два листа ламарина и пълнеж от пенополиуретан в средата. Благодарение на това устройство, те успяват да се затварят и отварят на части, приплъзвайки се до тавана. Самото движение се осигурява от водачи и релси.

Европейските стандарти за качество не позволяват неглижиране на сигурността и така гаражните секционни врати са се превърнали в едни от най-надеждните решения срещу кражба и взлом. Това се случва и благодарение на доказалите се технологии срещу късане на пружините и нарушаване на цялостта на релсите. Допълнителна защита осигуряват и материалите, от които се изработват вратите. Панелите са прахово и пожароустойчиви.

Гаражните секционни врати са максимално икономични откъм пространство, защото отворени, те не заемат никакво допълнително място. Към тях се добавят гумени или силиконови елементи, които ги правят абсолютно безшумни, за да не се губи комфорта от използването им дори късно вечер. По същия начин се осигурява и добра топлоизолация, с цел в помещението да се поддържа подходяща температура. Ако гаражът е част от вашия дом, топлоизолацията е от съществено значение.

Нашите секционни гаражни врати на конкурентна цена са известни и със здравината си, не само с добрата си термоизолация и звукоизолация. Като добавки, към тях могат да се вградят и пешеходна врата, и прозорци. В случай че гаражът се използва за ремонтни дейности, тогава вграждането на врата и прозорци е почти задължително, за да може помещението да стане с една идея по-практично.

Съоръженията от този вид могат да бъдат задвижвани с двигател и ръчно. Двигателите са съобразени с теглото на вратата, което както най-вероятно се досещате, може да варира. Мощността на двигателя определя и колко бързо ще може да се отваря и затваря вратата на гаража. Предлагаме богата гама автоматични гаражни врати, включително със секционно затваряне.

Винаги обаче, когато става въпрос за автоматизирано движение, трябва да се наблегне и на необходимостта от безопасни мерки. Внедряват се спирачки, както и различни механизми против късане на въжетата. Възможно е да се вградят и батерии, които при възникване на авария и спиране на електрозахранването да осигурят безпроблемното движение на вратата.

  • Термопанели: 43 мм Произход: Швейцария
  • Задвижване: ръчно или автоматично с качествените италиански двигатели Life - Optimo
  • Цват по избор на клиента
  • Качествени италиански и немски механизми
  • Възможност за вграждане на пешеходна врата
  • Възможност за добавяне на прозорци
  • Бърза изработка

Защо да се доверите на нас?

Ако се поинтересувате къде се предлагат най-ниските цени на гаражни врати в София, в даден момент ще попаднете и нашите продукти. Тук не говорим за ниска финансова стойност, a за отлично съотношение между качество и цена. Съоръженията, които предлагаме са изработени с материали на водещи европейски производители. Така гарантираме дългия им работен живот и безпроблемна употреба.

Всяка врата за гараж тип секционна се изработва от швейцарски термопанели и с механизми на утвърдени италиански и немски производители. В случай че предпочитате автоматично задвижване, ще имате шанса да се запознаете с безупречните разработки на италианската марка Life integration. Движението се осъществява с двигателите Life – Optimo.

Изработват се с различен модел на панела спрямо индивидуалните предпочитания на клиента  –  тясна/широка линия, изчистени гладки, касетъчни, micro, асиметрични. Избор от над 200 цвята по RAL каталог.