Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Гаражна секционна врата - Тъмен Дъб

Код на продукта: Тъмен Дъб
Наличност: няма
По запитване

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Гаражна секционна врата модел тесни линии - тъмен дъб е отлично решение за затваряне на помещения с различна архитектура и предназначение. Euromatica е производител на висококачествени гаражни секционни врати за жилищни и индустриални нужди. За изработката на конкретното съоръжение са използвани висок клас материали на водещи европейски производители - Tesdeco и Flexiforce.

Възможна е изработка по дизайн на клиента. Предлагаме различни модели панели, способни да отговорят на всеки вкус и изисквания - тесни, широки линии, изчистени гладки, касетъчни, micro, асиметрични и др. Панелите се изработват в над 200 разцветки по каталога на RAL, включително дървесен декор в златен и тъмен дъб. Изборът важи и за начина на отваряне – ръчно или автоматично, посредством автоматика на италианската марка Life Home Integration – Probo.

Характеристики

Конструкцията на този модел гаражна врата е тип секция, свързана със затворен цикъл и движеща се по протежение на водачи, фиксирани по краищата на отвора и монтирани под тавана на помещението – гараж, склад, магазин. Секционните врати се отварят вертикално, заставайки в отворено положение под тавана.

Тази базова конструкция осигурява максимално пространство в гаража и място за паркиране пред гаража. Движението на крилото във вертикалната равнина е преди всичко удобно, тъй като не изисква значително пространство и дава възможност за отваряне на вратата, когато пред нея има паркирани превозни средства.

За изработката на секционни врати се използват материали от водещи производители. Вратата е съставена от швейцарски термопанели с дебелина 40 мм, пригодени за дълъг експлоатационен живот при интензивно натоварване и използване в неблагоприятни атмосферни условия. Гаранционния срок на панелите е 10 години.

Вратите от този тип се отличават с изящен дизайн и визия, но не само това – те са с отлични топло и шумоизолационни свойства, а освен това почти безшумни, благодарение на гумени и силиконови уплътнения за безпроблемно използване на помещението по всяко време на денонощието. Идеално решение за затваряне на гаражи, които са част от приземния етаж на сградата, към която принадлежат.

По желание на клиента е възможно да се добавят прозорци и пешеходна врата, включително съседна такава. Моделите с вградена автоматична система за задвижване могат да се оборудват с аварийно захранване, обезпечаващо автоматичното движение на крилото при прекъсване на електроподаването.

Висока степен на защита и безопасност

Благодарение на интегрираните системи против късане на въжетата и торсионните пружини, се елиминира възможността за неправомерно манипулиране на вратата – опит за проникване с взлом. Възможно е внедряване на допълнително заключване, както и високотехнологични системи за управление – отваряне с чип, карта, безжична клавиатура и дори със смартфон.

Гаражната секционна врата е оборудвана с всички защити срещу инциденти в процес на използване. Основният източник на опасност за човешкото здраве и това на самата материална придобивка, е внезапното падане на крилото поради счупване на торсионна пружина или късане на въжето.

Предпазните устройства, внедрени в съоръжението предотвратяват подобни ситуации. Устройствата са особено необходими за тежки индустриални врати с площ на крилото 16 m2. Защитата срещу прещипване на пръстите е още едно допълнение, гарантиращо напълно безопасно управление на вратата.

Секционната гаражна врата се изработва по индивидуален размер с  максимална широчина: 6000 мм и максимална височина: 3200 мм. Спрямо големината на крилото се определя модела на двигателя при монтаж на автоматично задвижване. От мощността на мотора зависи скоростта на отваряне и удобството при ежедневното използване на гаражната врата.

Доставка и монтаж за цялата страна.

В нашият онлайн каталог ще намерите висококачествени автоматични гаражни врати.