Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Гаражна врата - Тесни Линии

Код на продукта: Тесни Линии
Наличност: няма
По запитване

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Гаражна врата модел тесни линии. Най-добрата цена на пазара. При поискване вратата може да бъдат изработена във всеки размер и цвят, включително имитация на дърво. 

Гаражна секционна врата тесни линии е удобна, надеждна и най-вече с ефективен дизайн, съвместим с различни по площ и предназначение помещения. Съвместима е с почти всички видове отвори и типове вътрешна конфигурация на помещенията. Конкретният модел се вписва хармонично към фасадата на всяка сграда, благодарение на огромния избор от дизайни и цветови решения на платното.

Euromatica ви дава избор между различни разцветки – над 200 цвята по каталога на RAL. Имате възможност да заложите на покритие с дървесен декор, избирайки между златен и тъмен дъб. Гаражните секционни врати от конкретната серия са дългосрочно решение за всяка сграда и географски район.

Компанията ни е производител на висококачествени гаражни секционни врати за жилищни и индустриални нужди. Използваните висококачествени материали ни позволяват да дадем пълна гаранция на произведените и монтирани от нас съоръжения – 10 години за термопанелите и 5 години за автоматичното задвижване на крилото. За изработката на секционни врати се използват материали от водещи производители Tesdeco и Flexiforce.

Характеристики

Конструкцията на вратата за гараж е тип секция, свързана със затворен цикъл. Движението е осигурено по протежение на водачи, които са фиксирани по краищата на отвора и са поставени под тавана на помещението (гараж, магазин или склад). Движението на крилото във вертикалната равнина е преди всичко удобно, тъй като не изисква значително пространство и ви позволява да отваряте вратата, дори ако непосредствено пред нея има паркиран автомобил.

Секционните врати се отварят вертикално, заставайки в отворено положение под тавана. Тази основна конструкция осигурява максимално пространство в гаража и място за паркиране пред него. Предлагаме единствено конструктивни решения, пригодени за безпроблемна работа при сурови атмосферни условия. Съоръжението е изработено от висококачествени швейцарски термопанели с дебелина 40 мм.

Доставката включва крепежни елементи, позволяващи бърз и лесен монтаж на вратата върху тухлени, бетонни или метални стени зад отвора. В допълнение към секционната врата е възможно да се изработят пешеходна врата и прозорци. За отваряне и затваряне на крилото се използва ръчно или автоматично управление, което може да се контролира и дистанционно.

Надеждната европейска автоматизация ще осигури лесна и удобна работа на вратата, а многостепенната система за сигурност ще осигури пълна защита срещу инциденти. Автоматичното задвижване е решено с висококачествени италиански двигатели - Life Home Integration - Probo. Добавени са гумени и силиконови уплътнения, гарантиращи безшумно отваряне/затваряне за удобство при използване на гаража в късните часове на денонощието.

Сигурност и защита, на която можете да разчитате

Гаражна секционна врата 2 притежава отлични топло и шумоизолационни свойства, което е важно, в случай че гаражът е свързан с жилището. Специалното покритие на профилите обезпечава максимална прахо и пожароустойчивост на вратата. Всяко наше изделие е оборудвано със система против късане на въжетата и торсионните пружини и нарушаване целостта на релсите при опит за незаконно проникване.

Готови сме да добавим и допълнително заключване, както и избрана от клиента система за контрол на вратата – чрез смартфон, карта, чип и безжична клавиатура. По желание секционната врата би могла да се оборудва със защитни фотоклетки и сигнална лампа, както и със система за аварийно захранване. Внедрена е технология за защита от прещипване на пръстите.

Осигуряваме бърза изработка по индивидуален размер, тъй като поддържаме в наличност всички материали за производство. Извършваме монтаж на секционни гаражни врати на територията на цялата страна.