Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Гаражна секционна врата - Широки Линии

Код на продукта: Широки Линии
Наличност: няма
По запитване

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Изработваме секционни гаражни врати на изгодни цени и във всякакви размери. Доставка и монтаж на територията на страната.

Гаражна секционна врата модел ширики линии е надеждно и практично решение за затваряне на гаражи и други помещения със специално предназначение. Euromatica изработва висок клас гаражни секционни врати, предназначени за жилищни и индустриални нужни. Материалите, както и самата изработка на съоръжението ви гарантират дългогодишна експлоатация, включително при висок интензитет на използване и работа при неблагоприятни метеорологични условия.

Предимства:

Характерно за портите от конкретния вид е секционното затваряне на крилото. Движението се осъществява посредством водачи, фиксирани в краищата на светлия отвор в посока тавана на помещението. Ходът по вертикалната равнина е изключително удобен, тъй като при отваряне на вратата не се отнема от пространството – нито на това на самото помещение, нито от зоната непосредствено пред него.

Този клас врати са подходящи за малки по площ постройки  и особено практични с това, че отварянето на врата е възможно, дори когато пред изхода има паркирани превозни средства. Моделът позволява синхронизиране с фасадата на сградата. Изработва се с различен модел на панела спрямо индивидуалните предпочитания на клиента, в това число – тясна/широка линия, изчистени гладки, касетъчни, micro, асиметрични.

За изработка се използват висококачествени швейцарски термопанели с дебелина 40 мм, дело на водещи производители Tesdeco и Flexiforce  - панели и хардуер. По желание се добавят прозорци и пешеходна врата, включително съседна такава. Максималната широчина за този модел е 6000мм, а допустимата височина е 3200мм.

Комплектът включва крепежни елементи, позволяващи бърз и лесен монтаж на вратата върху тухлени, бетонни или метални стени зад отвора. За отваряне и затваряне на гаражната секционна врата се използва ръчно или автоматично управление, което може да се управлява дистанционно, посредством система за отваряне чрез смартфон, карта, чип или безжична клавиатура.

Надеждната европейска автоматизация ще осигури лесна и удобна работа на портата, а многостепенната система за сигурност ще ви предпази от инциденти. Автоматичното задвижване се изпълнява от висококачествените италиански двигатели: Life Home Integration – Probo. Гаранционният период на автоматиката е 5 години, докато този на термопанелите е цели 10 години.

Многостепенна система срещу инциденти и неправомерно отваряне

Заслужава си да инвестирате в една такава секционна врата не само заради отличните ѝ естетически качества, здравина и функционалност, но и заради многобройните решения, осигуряващи повече спокойствие и сигурност на ползвателя. Вратите от този клас имат висока степен на пожаро и прахоустойчивост, а освен това притежават отлични топло и шумоизолационни свойства.

Вградените системи против късане на въжета и торсионните пружини елиминират риска от внезапно падане на крилото. Предпазните устройства за защита са изключително необходими на тежките индустриални врати с площ на крилото от 16 квадратни метра. Устройството защитаващо срещу късане на пружината се монтира вместо вътрешната опорна скоба на вала на усукващия механизъм, фиксиран към него.

Устройството за защита срещу късане на въжето е остър клин. Монтира се на крилото на вратата вместо долната ъглова скоба. Кабелът се закрепва към устройството по такъв начин, че когато се издърпва, клинът се освобождава от ъгловия стълб и вратата се спуска и повдига свободно. Допълнителна предпазна функция има системата срещу прещипване на пръстите.

Euromatica поддържа на склад всички материали за производството на гаражна секционна врата модел широки линии, което позволява изработка по индивидуални размери и дизайн в минимален срок. Извършваме доставка и монтаж на територията на цялата страна.