Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Гаражна секционна врата - Asymmetric

Код на продукта: Asymmetric
Наличност: В наличност
По запитване
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Секционна гаражна врата на супер цена - модел Assymetric. Вратата може да бъдe направена във всякакъв размер. 

Секционните врати Euromatica са едни от най-качествените гаражни врати на пазара и предлагат отлична топлоизолация заради нейната облицовка и различните изолационни опции. Нашата серия гаражни врати Assymetric има дебела и твърда стоманена секция, която е двустранна и равномерно запълнена с пенопласт от пяна с дебелина от 40 мм; идеална за интегрирани гаражи и работилници, където топлоизолацията и звукоизлоацията може да бъде много важна. Нашата класическа гама гаражни секционни врати са качествено предимство заради своята конструкция и в същото време е на достъпна цена.

Секционната гаражна врата се състои от отделни секции, а не от един панел; те се издигат вертикално, без да губят пространството на пространството пред гаража, и подсигуряват пълно отваряне при ширина, като осигуряват допълнително пространство за по-широки автомобили.

 

Секционните гаражни врати имат здрави гумени връзки от всяка страна на вратата, за да поддържат външните елементи. В същото време благодарение на допълнителните странични уплътнения са изгражда още един защитен и изолиращ слой, който предотвратява влизането на прах и запазва температурата в гаража. Също така заради гумените уплътнения отварянето и затварянето на вратата се извършва при напълно безшумен режим.

 С разнообразие от 11 стандартни покрития, стилове и дизайн, два вида повърхности -  оребрени и облицовани, тези врати са изисканият избор на купувача.  Защитна функция и издръжливост срещу опити за влизане с взлом. Предлагат се ръчни или автоматизирани с висококачествена автоматика - Life Optimo. Система против прищипване на пръсти.

Добавете към вашия гараж една качествена, излолираща и здрава врата, която ще улесни достъпа до вашето помещение, ще запази вашия автомобил при оптимални условия и в същото време ще служи като предпазна мярка срещу нежелани посетители в имота ви. Свържете се с нашите консултанти за повече информация, свързана с нашата секционна гаражна врата.

Бърза поръчка

Гаражна секционна врата - Asymmetric × 1 бр.

Цена: По запитване