Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Пешеходна врата - Pass Door

Код на продукта: Pass Door
Наличност: няма
По запитване
Възможни варианти

Задвижване:

Монтаж на Автоматика:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Вградена пешеходна врата за  жилищни или индустриални гаражни секционни врати.

При изработка на гаражни секционни врати и дворни плъзгащи се портали, можем да изработим вградена в конструкцията пешеходна врата, т. нар. Pass Door. Вратата се изработва в цвят и материал, съответстващ на основното съоръжение. По желание на клиента извършваме монтаж на място. Налична е и опция за инсталиране на автоматика Probo на италианската компания Life Home Integration.

Приложение и експлоатационни особености

При изработка на секционни врати винаги препоръчваме на своите клиенти да обмислят добавяне на допълнително оборудване, което ще направи съоръжението по-удобно за използване в дългосрочен план. В случай че, освен основното затварящо съоръжение, няма друг вход, който персоналът или живущите в жилището да използват, препоръчваме изработка на вградена пешеходна врата.

По-целесъобразно е вратата за пешеходно преминаване да се изготви заедно с основното съоръжение, но ако порталът вече е пуснат в експлоатация, тя може да се инсталира допълнително. Този вариант елиминира нуждата да се отваря целия портал или секционна врата, като по този начин се намаляват топлинните загуби през зимния сезон и се ускорява преминаването на хора.

Практичността на вградената врата в една от плоскостите на секционни врати е безспорна. Елиминира се нужда от употреба на автоматичното задвижване при всяко влизане / излизане на пешеходци, както и разходите на време за отваряне и затваряне на тежките метални порти. Пешеходният отвор е желателно да бъде оформен в унисон с основното съоръжение.

Качествени материали

Секционните портали, както и вградените в тях пешеходни врати, могат да се изработят от валцувани стоманени листи или от сандвич панели. Сандвич панелът има много предимства. Това е модерен строителен материал с пълнеж от полиуретанова пяна или минерална вата. Той има добри противошумови и термоизолационни свойства.

Панелът е с прахово боядисано полимерно покритие върху поцинковани метални профили. Неговите антикорозионни свойства удължават значително живота на съоръжението. Боите, използвани от нашата компания, са разработени да бъдат устойчиви на изключително агресивна среда, включително широки температурни амплитуди, UV лъчи и влага. Въпреки металната рамка, вратата ще бъде еднакво привлекателна както от двора, така и от улицата.